Traian Băsescu solicită un loc de odihnă

Date:

basescuFostul preşedinte al României, onorabilul domn Băsescu Traian, iniţiala tatălui nu o mai menţionăm întrucât nu prezintă niciun fel de importanţă istorică, deci domnul fost preşedinte a început din ce în ce mai mult să nu mai vadă viaţa în portocaliu, ci în albastru închis, către negru. Duminică, 25 ianuarie, ţara de orientare pedelistă a fost cutremurată până la lacrimi când s-a aflat oficial că onorabilul Băsescu Traian a trimis guvernului actual o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că a venit rândul său să se adreseze instanţei judecătoreşti dacă nu i se pune la dispoziţie o locuinţă, unde să doarmă, să mănânce şi să-şi facă necesităţile de strcită urgenţă plus un cabinet de lucru unde să poată pune la cale şi să transpună în realitate multe din imaginatele sale fantezii politice.
Din documentul pe care Mediafax îl pune la dispoziţia opiniei publice vorbitoare şi cititoare de limbă română, aflăm că „subsemnatul Băsescu Traian, cu domiciliul ales în vederea comunicării actelor în strada Ştefan Mihăileanu, înaintează o plângere administrativă prealabilă, împotriva refuzului Secretariatului General al Guvernului şi al Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), de atribuire a folosinţei gratuite a unei locuinţe de protocol, cu destinaţie de reşedinţă, şi a unui cabinet de lucru, arătând că aceste drepturi i se cuvin în calitate de fost preşedinte al României.
În respectiva plângere, onorabilul Băsescu Traian a arătat că şi-a încheiat al doilea mandat prezidenţial la 21 decembrie, iar grijuliu cum este, ştiind că n-o să-l mai aleagă preşedinte nici extratereştrii, din timp a depus, pe 30 septembrie 2014, o solicitare către RA-APPS şi SGG, solicitând conform dreptului său de fost preşedinte al fraierilor dreptul de a avea un spaţiu cu destinaţie de locuinţă de protocol, inclusiv un spaţiu cu destinaţie de cabinet de lucru unde să-şi odihnească creierul, înainte de a pleca în obişnuitele sale incursiuni oenologice. Ca urmare a cererii depuse, foarte repede, pe 10 octombrie 2014, RA-APPS a trimis către SGG o adresă în care concluziona că imobilul care îndeplineşte criteriile de a găzdui fizicul fostului preşedinte este Vila 1A, cu terenul aferent din suprafaţa Snagovului. De data aceasta, onorabilul Băsescu Traian începe să cunoască pe propria sa piele ce înseamnă să intre ei în labirintul birocraţiei româneşti care, în realitate, este o simpatică maşină de tocat nervii altora, în niciun caz a funcţionarilor implicaţi activ sau pasiv în sistem. De data aceasta, lucrurile se vor desfăşura mai greoi fiindcă niciodată, din respect faţă de onorabilul fost preşedinte al ţării, încă de la intrarea în instituţie funcţionarii nu-şi vor permite să stea cu mâna întinsă, solicitând tradiţionala şpagă pentru rezolvarea unei banale cereri. Deci, problema e chiar foarte complicată deoarece, după cum s-a dovedit istoric încă din a doua jumătate a secolului al XlX-lea românesc, pe bază de amintiri de epocă nepublicate încă, funcţionarii devin foarte vioi, îşi amintesc toate prevederile legale dacă le injectezi direct în venele amorţite ale memoriei o considerabilă doză de valută, moneda actuală fiind mai mult folosită de către iluştrii funţionari doar pe post de hârtie igienică, care trebuie să spunem că este de calitate superioară faţă de unele specimene care se vând în comerţ şi, de le foloseşti, ai mari şanse să-ţi treacă degetele prin ele.
În fine, deci, la 21 noiembrie după ce RA-APPS a comunicat cu SPP, adică Serviciul de Protecţie şi Pază, după multe procese complicate de gândire ce s-au lăsat cu emiterea în atmosferă a unei considerabile cantităţi de fum ce ieşea prin cutia craniană a funcţionarilor respectivi, sa stabilit că imobilele care îndeplinesc, actualmente, condiţiile pentru a adăposti pe onorabilul fost preşedinte al României, de fapt, între noi fie vorba, o relicvă a mentalităţii comuniste care nu-l deosebeşte din punctul acesta de vedere cu nimic de faraonica relicvă care a avut norocul să fie primul preşedinte al României după ce a fost transformat, din necesităţi obiective, în strecurătoare, fostul prim şi ultim preşedinte comunist al românilor, deci, s-a constatat după unificarea proceselor de gândire ale creierelor funcţionăreşti că singura reşedinţă care trebuie să-i revină onorabilului Băsescu Traian este Vila 1A sau Vila 11. Trebuie să menţionăm că la această concluzie s-a ajuns după ce au fost analizate un total de 6 imobile. La 9 decembrie 2014 RA-APPS a comunicat Preşedinţiei că demersurile onorabilului Băsescu Traian sunt realizabile, însă doar prin aplicarea legii. Pentru a întări şi mai mult argumentul funcţionăresc RA-APPS a anexat un tabel cu 7 imobile. Dacă stai să te gândeşti, gestul RA-APPS-ului este mai mult decât nobil, este umanitar, dacă stai să te gândeşti că sunt sute de mii de români care nu se vor bucura niciodată de favoarea de a primi tabele cu 7sau 8 variante de locuinţă de unde să aleagă.
Onorabilul Băsescu Traian a recunoscut că împreună cu dezonorabilii funcţionari a vizionat cele 7 imobile propuse, constatând că doar Vila 1A şi Vila 11 corespund criteriilor şi dorinţelor sale. Acum, ne întrebăm cât de mare poate să fie capacitatea de gândire a fostului preşedinte portocaliu al iubitei noastre ţări dacă are nevoie, pentru a intra optim în funcţiune neuronală, fie de o suprafaţă utilă de 324 de mp, cazul Vilei 1A, fie de o suprafaţă utilă de 2.189 de mp, cazul Vila 11. La această întrebare, în mod sigur vom primi un răspuns ştiinţific doar peste foarte mult timp, după decesul onorabilului fost preşedinte portocaliu, când oamenii de ştiinţă, inclusiv un reprezentant al parlamentului şi un altul al prostimii, vor privi cum specialiştii vor trepana augusta cutie craniană şi vor studia cu lupa felul în care s-a desfăşurat procesul gândirii băsesciene.
Deocamdată, onorabilul Traian Băsescu nu are unde să-şi odihnească creierul. E o problemă cu rezonanţă istorică doar pe plan intern, nu şi pe plan extern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Știri EURO 2024 actualizate în timp real pe F5XMedia.ro

Rămâi la curent cu toate știrile și actualizările despre...

DepanareLaptop devine Service & Shop – Poți achiziționa componente pentru laptopul tău

Adaptabilitatea și angajamentul de a răspunde nevoilor în continuă...

Contractul de vânzare-cumpărare în mai puțin de 5 minute pe Contract-Auto.ro

Vânzătorii și cumpărătorii de automobile se bucură de o...

Cardurile de alimente sunt  încărcate zilele acestea cu o nouă tranșă de 250 de lei

 Cardurile de alimente (tichete sociale) sunt  încărcate cu o...