Tragedie într-o familie din Comişani. Fiul a decedat după ce a stat la priveghiul tatălui

Date:

accident comisaniO familie îndurerată din Comişani s-a pregătit pentru două înmormântari la început de an. Un grav accident rutier a avut loc pe DJ 711 între Bucşani şi Comişani. Un bărbat de 34 de ani a stat la priveghiul tatălui său până în zori, iar apoi a pornit la drum, spre Bucşani, la nişte rude pentru lua cele necesare înmormântării însă la întoarcere a produs un grav accident de circulaţie în urma căruia a decedat şi el. Şoferul a condus un autoturism pe DJ 711, dinspre Bucşani către Comişani, a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului şoferul a decedat iar cumnatul său care se afla în maşină a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi ulterior în Capitală. Soţia şoferului, o tânără de 27 de ani, se afla şi ea în maşină, din fericire sa ales doar cu o sperietură. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.
La Comişani, tatăl a fost înmormântat iar fiul a fost adus acasă de la morgă
Lacrimi şi durere fără margini în familia din comuna dâmboviţeană Comişani. O femeie şi-a înmormântat soţul şi în acelaşi timp şi-a luat fiul de de la morgă urmând să-l înmormânteze şi pe el. Este vorba despre familia tânărului şofer care a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Comişani, petrecuse noaptea la priveghiul tatălui său, decedat în cursul zilei de joi, iar vineri dimineaţă a plecat împreună cu soţia sa şi cu un cumnat la nişte rude în comuna dâmboviţeană Bucşani, iar la întoarcere a adormit la volan, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac. In urma impactului, şoferul a murit pe loc. Sâmbătă, familia s-a ocupat de înmormântarea tatălui dar a ridicat şi trupul neînsufleţit al băiatului de la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Primarul localităţii Comişani, Ion Bătrânu a sprijinit familia greu încercată. Băiatul a fost şi el înmormântat duminică.
Ce facem să nu adormim la volan
– înainte de a pleca în cursă, odihniţi-vă cel puţin 8 ore;
– planificaţi-vă drumul cu pauză la fiecare 2 ore sau 160 km;
– călătoriţi în cabină cu un partener sau un pasager care să observe semnele de oboseală;
– evitaţi folosirea medicamentelor sau a consumului de alcool;
– în cazul în care s-a instalat starea de oboseală opriţi-vă întrun refugiu şi dormiţi puţin;
– opriţi-vă pentru a consuma cafea şi pentru a face câteva exerciţii fizice;
– rugaţi-vă partenerul de drum, în cazul în care aveţi unul şi dacă acesta este posesor de permis de conducere, să vă înlocuiască la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Razie pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, în colaborare cu...

Percheziții la Bălteni, vizate centrele de fier vechi 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au ...

Săptămâna Siguranței Școlare pentru elevi ai Liceului Tehnologic „Spiru Haret” Târgoviște

S-a desfășurat o nouă activitate de prevenire a consumului...