74 de milioane de lei pentru achiziţia de incubatoare pentru nou-născuţi în 2021

Ministrul Sănătăţii a semnat ordinul prin care se aprobă lista spitalelor publice din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii, precum şi a spitalelor din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale cărora Ministerul Sănătăţii le alocă fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi, în anul 2021. Astfel, pentru spitale din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii sunt alocate fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi în valoare totală de 21.203.000 de lei, iar pentru spitale din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale, fonduri în valoare totală de 52.811.000 de lei.
Aceste fonduri vor fi utilizate anul acesta de către spitalele beneficiare numai pentru achiziţionarea de incubatoare pentru nou-născuţi prin încheierea de contracte subsecvente în baza unor acorduri cadru din 2020, respectiv 2021.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La un pas de dezastru

Pompierii au intervenit în cazul unui incendiu izbucnit în municipiul Moreni, zona Flacără (gradina de vară).Au fost afectate de flăcări trei anexe gospodăreşti. Nu au existat victime. S-a acţionat cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat […]