Published On: joi, apr. 18th, 2019

30 de permise de conducere au fost reţinute în numai o zi

nichiduta.ro

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au constatat 16 infracţiuni şi au aplicat 539 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 106.785 de lei. De asemenea, au reţinut 30 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii din Dâmboviţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au constatat 16 infracţiuni, dintre care 10 au fost contra persoanei şi 2 contra patrimoniului şi au aplicat 539 de sancţiuni contravenţionale.
Valoarea totală a amenzilor se ridică la 106.785 de lei.Totodată, au fost reţinute 30 de permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.Poliţiştii de la Secţia nr.13 Poliţie Rurală Titu au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Bucureşti care a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro