VICTORII PE LINIE PENTRU CSM

Mihai ROŞOIU

Cele două echipe ale Clubului Sportiv Municipal Târgovişte au reuşit să iasă învingătoare din duelurile susţinute în partidele ce au contat pentru campionatele interne de volei şi baschet.

  • Volei feminin: Fetele lui Dragan Nesic şi-au respectat statutul de mari favorite ale confruntării din Sala Sporturilor şi au trecut, fără emoţii, de CSU Belor Galaţi. A fost 3-0 pentru CS Municipal Târgovişte, fetele noastre având nevoie de o oră şi câteva minute pentru a obţine maxim din jocul disputat pe propriul teren.
    Rezultat final: CSM Târgovişte – CSU Belor Galaţi 30 (25-17, 25-14, 25-16).
  • Baschet feminin: Un joc mult mai echilibrat, la capătul căruia au triumfat, au avut componentele echipei de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte. Evoluând pe terenul puternicei formaţii CSTBv Olimpia CSU Braşov, elevele lui Cătălin Tănase au reuşit o victorie entuziasmată, bifând astfel un nou succes stagional. Primele două sferturi au fost câştigate la mare luptă de fetele noastre, însă gazdele au avut un început de repriză secundă mai bun. Numai că CSM Târgovişte a reuşit să facă un joc admirabil în ultimul sfert pe care l-a câştigat şi odată cu el obţinând un succes important în Liga Naţională de baschet feminin.
    Rezultat final: CSTBv Olimpia CSU Braşov -CSM Târgovişte 64-70 (17-21, 12-15, 19-17, 16-17).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE RĂMÂNE PE LOCUL S

Disputată sâmbătă, etapa a 20-a a Diviziei A1 la volei a confirmat că în acest campionat va fi mai interesantă lupta dintre CSO Voluntari şi Rapid pentru evitarea ultimului loc, retrogradabil, decât cea din fruntea clasamentului, unde Alba Blaj pare să nu aibă rival pentru un nou titlu. Rapid a […]