VICTORIE MARE PENTRU CHINDIA ACS POLI TIMIŞOARA – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 1-3 (1-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Electrica (Timişoara -Timiş); Spectatori: 250.
Giani Stere 8′ / Liviu Mihai 65′ – pen., 90′, Cristian Neguţ 67′
Poli: M. Contra – Motreanu, Bocşan, Melinte, D. Filip – Keita (Toboşaru 80′), Haruţ, D. Codrea, Rudolf Avaro
(Bîrnoi 50′) – Stere (Golda 86′), Oct.
Drăghici (cpt.)
Rezerve neutilizate: Moşoarcă -Basic, Ciurariu, Ivanov
Antrenor: Ştefan Nanu
Chindia: Ius. Popescu – Martac, Dudea (cpt.), Vătavu (Liv. Mihai 56′), Dumitraşcu – Andr. Lungu, D. Novac (D. Florea 46′) – Andr. Şerban, Mihaiu, Acasandrei – Cr. Neguţ (C.
Dinu 85′)
Rezerve neutilizate: Aioani -Rogoveanu, Alin Manea, Crinel Stoica
Antrenor: Viorel Moldovan Arbitru: Sergiu Popa (Aiud); Asistenţi: Marius Bălan (Dej) şi Ovidiu Timar (Marghita).
Chindia Târgovişte s-a impus cu 3-1, miercuri, la Timişoara, în faţa celor de la ACS Poli, la al doilea meci jucat pe alb-violeţi pe stadionul Electrica. Jucătorii lui Ştefan Nanu au condus la pauză, graţie unui gol marcat de Giani Stere după o fază fixă. În a doua jumătate a meciului, elevii lui Viorel Moldovan le-au arătat însă cine este „şeful”, marcând de trei ori şi asigurând victoria care a menţinut echipa pe locul 4.
În faţa a peste 250 de spectatori, meciul de la Timişoara a început perfect pentru ACS Poli. După o primă ocazie irosită a oaspeţilor, la şutul lui Dudea, ce nu a prins spaţiul porţii, gazdele au marcat în minutul 9. Haruţ a bătut un corner, iar din 8 metri, Giani Stere a marcat cu capul. Cei de la Chindia au încercat să ţină de minge şi să egaleze, dar fără succes. Au avut o ocazie la şutul cu pământul al lui Novac, dar balonul s-a dus pe lângă buturi. Şi timişorenii mai puteau înscrie după un contraatac, dar finalizarea lui Drăghici a fost proastă, iar Iustin Popescu a reţinut balonul.
În repriza secundă, Viorel Moldovan i-a trimis în teren pe Florea şi Liviu Mihai, iar situaţia s-a schimbat complet. În minutul 64, Bocşan a făcut henţ în careu, iar Liviu Mihai a egalat de la punctul cu var. Peste două minute, după o fază tratată superficial de gazde, Cristian Neguţ a marcat cu capul. Alb-violeţii au mai încercat să revină, dar o reluare cu capul după un corner, ca la primul gol, a fost respinsă de un apărător al oaspeţilor. Liviu Mihai şi Şerban au readus pericolul la poarta lui Contra, pentru ca primul să marcheze şi ultimul gol al întâlnirii, după un contraatac.
Sursa: Liga2.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa scoate la concurs

Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa scoate la concurs