Published On: lun, sept. 23rd, 2019

Tinerii dâmboviţeni încurajaţi să facă mişcare prin proiectul „Fii activ, fii sportiv!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a participat, la Sala Sporturilor din Târgovişte, la premierea echipelor câştigătoare în cadrul proiectului „Fii activ, fii sportiv!”.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa, proiectul fiind finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
Pe parcursul derulării proiectului, au fost implicaţi 500 de copii din judeţ, cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani, aceştia participând la întreceri sportive pe 4 categorii. Astăzi, au fost premiate primele 3 echipe clasate în concurs, iar pentru această primă sesiune, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a contribuit cu suma de 21.700 lei. Acest gen de manifestări au ca scop încurajarea tinerei generaţii să practice activităţi fizice şi sportive, în scopul adoptării unui stil de viaţă sănătos.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a transmis participanţilor următorul mesaj:Vreau să vă felicit pe dom-neavoastră, profesorii de educaţie fizică şi sport, pentru ceea ce faceţi pentru aceşti copii (…). Vă asigur că noi, de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, sprijinim astfel de activităţi, pentru că sunt benefice. Vouă, dragi copii, pentru că am văzut un copilaş plângând că a pierdut la una dintre competiţii, vă spun un lucru: Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă! Peseveraţi, pentru că numai aşa veţi ajunge campioni. Cred că trebuie să avem convingerea că putem face împreună foarte multe lucruri bune. Ne vedem sâmbătă, la cros-ul din Pucioasa. Vă feicit, doamnelor şi domnilor profesori, pentru modul în care vă implicaţi şi îi sprijiniţi pe aceşti copii. Mult, mult, success!

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>