
Foarte bine cunoscuti astazi, sacii de vidat se folosesc cu succes pentru a impacheta, dar si depozita o varietate de lucruri. Practic orice este moale se poate vida si pastra in conditii excelente daca ai la indemana sacii potriviti pentru asta.
Chiar daca inainte vidarea se folosea numai in cazul alimentelor, despre care stim cat de bine se pastrau, astazi acesta reprezinta un proces satisfacator si in cazul textilelor de tot felul, incepand de la haine si pana la lenjerii. Despre avantajele pe care acest procedeu le poarta cu sine sunt multe de spus. Daca nu te-ai bucurat pana acum de beneficiile vidarii, atunci citeste urmatoarele randuri pentru a afla cateva informatii ce iti pot fi de folos, respectiv te pot ajuta sa incerci si tu acest mod de depozitare.
Comprimarea textilelor – cum decurge acest proces?
E mai simplu decat iti imaginezi sa obtii extra spatiu in dressing sau sifonier.
Inainte de toate, trebuie sa te asiguri ca ai la indemana cele necesare pentru a face asta si anume saci pentru vidat haine si aparatul de comprimare sau, eventual, un aspirator. In functie de volumul articolelor de vidat, poti alege diverse pungi, mai mici sau mai incapatoare. E clar ca nu vei folosi acelasi sac pentru articole precum caciuli si fulare si plapume si perne.
Sa spunem ca vei folosi aspiratorul pentru a face asta, desi chiar si un aparat de vidat este o idee excelenta. Cu siguranta este o investitie buna, care merita, mai ales ca il vei putea folosi cu succes ani la rand.
Vei folosi, mai exact, tubul rotund al aspiratorului, cel din prelungirea furtunului. E de preferat insa un model fara cap de suctiune mai mare, deci nu un aspirator de mana. Acesta te va ajuta sa extragi eficient aerul din interiorul sacului.
Cat despre dificultatea acestui proces, ei bine, are un grad destul de redus. Asigura-te insa ca dispui de pungi rezistente, calitative, cum sunt cele comercializate de e-shop-uri precum magazin-non-stop.ro. In acest fel stii ca nu se vor rupe din cauza suctiunii efectuate si vor trece testul timpului. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca toata munca ta sa fie in zadar.
Practic intregul proces este vizibil, pentru ca poti observa cum dimensiunile pungilor se reduc odata cu extragerea aerului. Iti dai astfel seama si ce loc vor ocupa apoi si daca se incadreaza in spatiul destinat, fie ca e vorba de cutii sau dulapuri.
Ideal este sa scoti o cantitate cat mai mare de aer. Daca reusesti sa il elimini pe tot cu atat mai bine, insa nu e nici o problema nici in cazul in care mai ramane. Important este ca sigilarea ulterioara sa fie efectuata eficient, astfel incat vidarea sa ramana intacta pe termen lung. De asta conteaza ca sacii sa fie calitativi, special conceputi pentru asta.
Asadar, cum ti se pare acesta idee? Este un concept inovativ pe care il imbratiseaza cu incredere astazi oameni din toata lumea. Poti, la randul tau, sa il pui in practica si sa te bucuri de rezultate.