Marşul Tricolorului la Târgovişte

0 0

Celebrarea Marii Uniri la Târgovişte a debutat vineri, 29 noiembrie 2019, printr-o nouă acţiune cu totul şi cu totul inedită unde sute de elevi târgovişteni alături de profesorii coordonatori, de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar şi de conducerea primăriei, au purtat pe braţe Drapelul României, pe străzile fostei cetăţi de scaun şi arborat, la final, pe Turnul Chindiei.
La iniţiativa Şcolii Gimnaziale „Vasile Cârlova” din Târgovişte, cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgovişte, Complexului Muzeal Curtea Domnească şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, pentru al treilea an consecutive, are loc Marşul Tricolorului. Acţiunea a avut loc pe traseul: Piata Mihai Viteazul (Casa Sindicatelor) – Bulevardul Mircea cel Bătrân- Calea Domnească- Curtea Domnească – Turnul Chindiei unde drapelul a fost arborat pe turn.
Din program nu au lipsit mesajele .
Elevii Şcolii Gimnaziale „Vasile Cârlova” din Târgovişte au pregătit şi moment artistice.
La mulţi ani, România! La mulţi ani, români !

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sărbătoarea Sfântului Andrei la CSC Sfântul Andrei Gura Ocniţei

Cu ocazia „Sfântului Andrei”, beneficiarii Centrului de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” Gura Ocniţei, au sărbătorit ziua centrului, care poartă cu mândrie numele ocrotitorului neamului românesc ,,cel dintâi chemat”, celebrat în fiecare an în data de 30 noiembrie. În această zi specială, un sobor de preoţi a realizat un Tedeum de […]