Liga a 4-a dâmboviţeană; Etapa a 32-a Patru victorii ale vizitatorilor

A.l.
0 0

sportGazdele au învins doar în două meciuri, iar oaspeţii, în patru. S-au înscris 31 de goluri: 12 – localnicii, 19 – vizitatorii.
Lanterna roşie, Avântul Produleşti, a realizat scorul etapei, 7-1 (acasă), cu finalista Cupei României – faza judeţeană, Voinţa Pietroşiţa.
Liderul Gloria Corneşti a zdrobit-o, în deplasare, pe Comerţul Brezoaele, scor 0-4. în ultimele două etape va sta, dar va puncta în clasament cu C.S. Conţeşti (acasă) şi Utchim Găeşti (deplasare). Gloria Corneşti va avea timp ca, până pe 19 iunie, să se pregătească pentru barajul de promovare în Liga a 3-a. Adversară va fi campioana municipiului Bucureşti. Meciul va fi organizat de A.J.F. Prahova.
Atletic Fieni a învins-o, în deplasare, pe Bradul Moroeni, cu 1-6. ” Pădurarii” au resimţit lipsa portarului Eftimie, înlocuitorul acestuia, Bănescu, luând goluri din toate poziţiile, inclusiv din corner (pentru 1-2).
Voinţa Perşinari a învins (şi a luat punctele liniştii) în confruntarea cu Petrolul Târgovişte. Scor 1-0.
Gaz Metan Finta a câştigat toate punctele puse în joc (3-4) în disputa din deplasare cu Petrolul Valea Mare, care nu mai poate părăsi locul 14.
Trupa lui Titel Dinu, Recolta Gura Şuţii, a pierdut la scor, 0-4, meciul de acasă cu F.C. Aninoasa.
în ultimele două etape meciurile nu mai au miză. Se joacă doar pentru palmares.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MIC DEJUN CU PRESA

Ieri, la o întâlnire infor-mală – mic dejun cu presa, cum le place organizatorilor să o numească – jurnaliştii dâm-boviţeni au avut ocazia să îşi expună părerile despre activităţile derulate de bibliotecile din judeţ. Tema evenimentului organizat de către Biblioteca Judeţeană a fost cea a activităţilor derulate în cadrul proiectului […]