Juniori D (născuţi 2002-2003) F.CM. Târgovişte – Urban Titu 3-2 (2-0) Au plimbat mingea ca pe aţă

A.l.

junioriEchipa de pe malul drept al lalomiţei s-a impus prin tehnică şi realism. Puştanii lui Alexandru Fllip au călcat apăsat în terenul advers şi au plimbat mingea ca pe aţă. Insistenţa lor a fost răsplătită cu trei goluri, în care balonul parcă a fost teleghidat. Au finalizat: Raul Nicolae, Bogdan Motoc, Daniel Stan. Şi la scorul de 3-0 micii „tunari” şi-au aşezat jocul calm dar n-au mai primit nicio recompensă pentru că au ratat mult. Pe contre vizitatorii au redus din diferenţă, socrul final fiind de 3-2.
Izbânda micilor fotbalişti de la F.C.M. Târgovişte e cu atât mai mare cu cât în distribuţie au fost şi jucători mai mici cu un an (născuţi în anul 2004): Alexandru Nedelcu, Ovidiu Voicu, Cristi Constantinov, Marius Oprea.
în această echipă evoluează doi jucători de mare perspectivă: Bogdan Motoc şi Baby Stoican.
La F.C.M. au evoluat: Alexandru Nedelcu – Ovidiu Voicu, Daniel Răduţă, Cristi Stoica, Baby Stoican (cpt.), Emanuel Nedelcu. Au mai jucat: Codruţ Zegheru – Daniel Stan, Marius Oprea, Radu Pavel, Reinaldo Scârtoajă, Vlad Rizea.
Antrenori: Alexadnru Filip, Sorin Ilie, Cristian Vasiloiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLORIN NINI: "VREM SĂ AVEM UN PARCURS CÂT MAI BUN LA EUROPENE!"

Cu aproximativ o lună înaintea debutului la Eurobasket Women 2015, reprezentativa noastră tricoloră continuă în forţă pregătirile pentru întrecerile continentale care vor fi găzduite, în premieră, în perioada 11-28 iunie, de şase oraşe din România şi Ungaria, urmând să-şi măsoare potenţialul într-o serie de meciuri internaţionale amicale împotriva echipelor Senegal, […]