FOST PREŞEDINTE DE CLUB, RĂPUS DE CORONAVIRUS

Mihai ROŞOIU
0 0

Din păcate, coronavirusul a făcut o victimă şi în lumea voleiului. Fostul preşedinte al formaţiei Unic Piatra Neamţ, Vasile Ouatu, a decedat duminică seară. El este a treia victimă a epidemiei în România.
În vârstă de 70 de ani, Vasile Ouatu a susţinut financiar peste 10 ani formaţia feminină de volei Unic Piatra Neamţ, echipă care a jucat un rol important în voleiul românesc în anii 2000. De altfel, în 2003, echipa din Moldova a cucerit titlul de campioană, dar şi în celelalte sezoane din acei ani s-a bătut pentru titlu cu celelalte două formaţii puternice din campionat, Rapid sau RATB.
Fost viceprimar al oraşului Piatra Neamţ în perioada 2004-2008, Vasile Ouatu a fost transferat la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi în urmă cu două zile, fiind adus de la spitalul din Piatra Neamţ, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Surse medicale afirmă că starea sa de sănătate s-a agravat brusc, el murind în cursul serii de duminică la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Psihologia Politică şi Apărarea Socială (CLXIV)

de Gustave Le Bon_ Într-unul din primele capitole ale acestei lucrări, am încercat să demonstrez că violenţele din timpul Revoluţiei au fost produse de instintul barbariei primitive, adormit în străfundurile sufletului poporului, care, din cauza unor teorii filozofice, a fost trezit la viaţă fiind considerat ca geneza unui nou drept. […]