Dâmboviţa: 444 de locuri de muncă disponibile în această săptămână

În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate în această săptămână 444 de locuri de muncă, din care 33 pentru persoanele cu studii superioare şi 359 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. Angajatorii mai pun la dispoziţie 52 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Din prima categorie, a absolvenţilor de studii superioare, se caută: economist; administrator societate comercială; inginer chimist; administrator reţea calculatoare; şef sector industria prelucrătoare; inginer electromecanic; inginer mecanic; inginer zootehnist; logoped; psihopedagog.
Cu studii medii sau calificare, angajatorii oferă posturi de: asistent medical generalist; şef atelier; agent contractări şi achiziţii; casier; agent vânzări; lucrător comercial; bucătar; lucrător pensiune turistică; preparator semipreparate şi preparate culinare; vânzător; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecţioner articole textile; instalator; lăcătuş mecanic; operator maşini comandă numerică;
Cele 52 de locuri de muncă pentru muncitori necalificati sunt în industria metalurgică şi în industria confecţiilor textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA A MAI TRANSFERAT UN JUCĂTOR DE LA VIITORUL

Chindia Târgovişte se pregăteşte pentru debutul în Liga 1 şi l-a transferat pe Robert Neciu (20 de ani), de la Viitorul. Tânărul fundaş stânga a jucat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Farul Constanţa, sub comanda lui Petre Grigoraş. În sezonul 20192020, Gheorghe Hagi îl va împrumuta pe […]