Cei mai mici juniori de la F.C.M. Cantonament centralizat pe litoral

A.l.
0 0

Junior ii de 10-11 ani de la F.C. Municipal Târgovişte se pregătesc sub comanda lui Alexandru Filip de aproape un an.
Antrenamentele se fac la baza proprie de la Şotânga. Din lot fac parte: Alexandru Nedelcu, Vlad Rizea, Ovidiu Voicu, Cristian Stoica, Gabriel Stoica, Crstian Constantin, Daniel Stan, Daniel Răuţă, Emanuel Vintilescu, Bogdan Matac, Cătălin Soare, Codruţ Zegheru, Eduard Stan, Andrei Gânju.
în perioada 29 iunie -6 iulie 2013, prichindeii de la F.C.M. au efectuat un stagiu de pregătire pe litoral, la Costineşti.
Aici, la malul mării, tinerii cursanţi ai lui Alexandru Filip au susţinut mai multe meciuri amicale în cadrul unui turneu amical pe plajă. Eforturile lor au fost răsplătite cu un merituos loc 1, dar şi cu diferite cadouri.fcm targoviste
în continuare antrenamentele specifice vor alterna cu meciurile amicale până când va începe campionatul, la categoria E. în acest eşalon, printre protagoniste se află şi frumoasa echipă a Municipalului.
De juniorii C şi D ai clubului târgoviştean se ocupă Ilie Sorin. Toţi juniorii Municipalului au calităţi şi visează să joace la vârsta senio-ratului cu tribunele pline. Dar, ca să ajungă acolo, le trebuie un mare volum de muncă, seriozitate şi dorinţă de afirmare.
Acum toţi au scos capul cu încredere spre marea performanţă.
Antrenorul Alexandru Filip, fost jucător la F.C.M. Târgovişte, Steaua, Gloria Buzău, F.C.M. Caracal, Internaţional Piteşti dă lecţii de pricepere, seriozitate şi modestie. (A.l.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DEŞI SE STABILISE ALTFEL... ÎN LIGA A 3-A A RĂMAS CUM A FOST!

Viaţa de zi cu zi, ca şi fotbalul, oferă surprize, schimbări, modificări din cele mai neaşteptate. Cum haos este peste tot (inclusiv în politică), fotbalul naţional le-a întrecut pe toate. în iarnă, la MOGOŞOAIA, într-o ADUNARE GENERALĂ cu toţi reprezentanţii cluburilor din Liga a 2-a şi a 3-a, se stabiliseră […]