Cei mai buni muncitori forestieri si-au probat maiestria

SONY DSCIn organizarea Direcţiei Silvice Dâmboviţa a avut loc concursul profesional „Cel mai bun fasonator”, acţiune urmărită la nivel naţional de RNP Romsilva, în cadrul Programului de formare profesională pe domenii de activitate. Scopul activităţii a fost reducerea accidentelor de muncă prin însuşirea tematică a regulilor de securitate şi sănătate în muncă, respectarea disciplinei tehnologice şi purtarea echipamentelor de protecţie.
La concurs au participat nouă drujbişti, reprezentând toate subunităţile Direcţiei Silvice Dâmboviţa şi care au avut de parcurs trei probe: doborârea arborilor, curăţirea de crengi şi montarea unui lanţ la ferăstrăul mecanic cu întoarcerea lamei.
Concursul a fost câştigat de Iulian Safta, de la Ocolul Silvic Moreni, urmat de Gheorghe Ilie (Pucioasa), Păcureţu Vasile (Tărgovişte) şi lonuţ Gângărau (Valea Mare). Ocupantul primului loc va participa la faza naţională a concursului, care va avea loc în judeţul Timiş.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. In ciuda gurilor rele, Centrul de recuperare şi reabilitare pentru copilul cu handicap Târgovişte funcţionează

Preşedintele Consiliului Judeţean a vizitat Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Copilul cu Handicap, obiectiv realizat în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Fundaţia „SERA România” şi inaugurat în toamna anului trecut. Şeful judeţului a avut ocazia să stea de vorbă cu părinţii copiilor care beneficiază de […]