BUCURICĂ A AJUNS LA CRAIOVA

Mihai ROŞOIU

Fundaşul stânga Bogdan Bucurica s-a transferat la CSU Craiova. Eşte al 6-lea transfer al oltenilor din acest mercato.
Bogdan Nicolae Bucurica (31 de ani) a semnat un contract cu oltenii şi a debutat în tricoul noii sale echipe chiar în etapa din weekendul recent încheiat, disputata la Botoşani, unde Craiova a pierdut cu 1-0.
Dorit insistent în aceasta pauza de iarna de oficialii din Banie, ca soluţie de înlocuire a lui Vatajelu, plecat la Sparta Praga, Bucurica a ajuns pâna la urmă cu oltenii, şi a început pregătirile alături de Gheorghe Mulţescu. Bogdan Bucurică a făcut junioratul la C.S.Ş. Dâmboviţa Nucet şi „U” Alpan Târgovişte, iar ca senior a mai fost legitimat la Chateauroux, CFR Cluj, Gloria Bistriţa şi Unirea Alba lulia, anunţă Libertatea.
În afara lui Bucurică, în această iarnă, la Craiova au mai sosit Mingote (ASA Tg. Mureş), Stephane Leonard Drăghici (revenit după împrumutul la CSM Rm. Vâlcea), Dimitrov (F.C. Botoşani), Fajici (Xinjiang Tianshan Leopard) şi Alexandre Jean-Luc Barthe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fiţi prudenţi cu bunurile dumneavoastră!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de un barbat de 42 de ani cu privire la faptul ca i-au fost sustrase bunuri din autovehicul. Din verificari a reieşit ca persoane necunoscute, profitând de faptul ca partea vatamata a lasat autoturismul neasigurat, ar fi sustras din interior un […]