Locul I la expoziţia Internaţională de Arte Plastice a Şcolilor de Artă

Date:

mihai serbanescuA devenit obişnuinţă ca elevii clasei de pictură a Şcolii de Artă „Octav Enigărescu” din Târgovişte să se întoarcă cu premii de la fiecare concurs la care participă. Elevii profesorului Mihai Şerbănescu, de la clasa de pictură, au participat la cea de-a XXI-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arte Plastice a Şcolilor de Artă şi s-au întors cu premiul I.
Au fost peste 60 de participanţi din şapte ţări, iar de la Şcoala Populară de Arte au participat patru elevi, iar Anghel Andrei Tiberiu a reuşit să se întoarcă cu premiul I. Expoziţia a avut mai multe secţiuni de participare: pictură, grafică, arta decorativă, modă şi fotografie, iar premiantul târgoviştean a câştigat la secţiunea pictură-grafică.
„Am participat dea lungul timpului la 15 ediţii şi am luat, de nenumărate ori, premiul I, II sau III. Asta înseamnă că Târgoviştea, pe harta culturală a lumii, ţinând cont că este vorba de un concurs internaţional, ocupă locul I. Este de subliniat faptul că la Şcoala Populară de Arte, Octav Enigărescu, la clasa de pictură, vin copii înzestraţi cu talent.” a declarat profesorul îndrumător, Mihai Şerbănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Evoluția prețurilor la asigurările RCA

Evoluția prețurilor la asigurările RCA (Răspundere Civilă Auto) în...

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...