12 bebeluşi născuţi in ziua de Crăciun, la Maternitatea din Târgovişte

A fost dublă sărbătoare pentru mai multe dâmboviţence care au devenit mame chiar în aceste zile de Crăciun. La Maternitatea din Târgovişte în perioada 25 decembrie-27 decembrie, ora 10.00, s-au născut 12 bebeluşi, patru băieţi şi opt fetiţe. Medicii au fost bucuroşi să îi aducă pe lume şi să îi pună în braţele părinţilor, care au primit cel mai frumos cadou. Familiile copiilor născuţi în aceste zile de Crăciun cred că bebeluşii vor avea mai mult noroc în viaţă pentru că s-au născut într-o zi sfântă. Incepând cu data de 1 ianuarie 2018 şi până la data de 31.03.2019, s-a acordat Nivelul 3 Secţiei de Neonatologie şi Obstetrică-Ginecologie -Maternitatea Târgovişte din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, cu reevaluare în luna februarie a anului 2019.
Secţia îndeplineşte toate condiţiile, micuţii şi femeile însărcinate internate beneficiază în permanenţă de medicamente, se tratează nou-născuţii conform ghidurilor naţionale şi se oferă un act medical de calitate, fapt dovedit de altfel şi de indicatorii de performanţă ai secţiei.
Trebuie felicitat în mod deosebit colectivul de medici neonatologi din cadrul Maternităţii Târgovişte care au dovedit că pot în ultimii ani, îngrijind nou-născuţi cu patologii complexe fără a-i mai transfera la spitalele din Bucureşti. Nou-născuţii respectivi au fost îngrijiţi de cele mai multe ori cu succes la Spitalul Judeţean Târgovişte. Au fost trataţi şi nou-născuţi cu patologii complexe din alte judeţe la Maternitatea Târgovişte din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Programul muzeelor pe perioada sărbătorilor de sfârşit de an

Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte anunţă programul special de vizitare, pentru perioada 24 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019, al următoarelor muzee componente: – Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” Târgovişte – Deschis în perioada 24 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019, între orele între 09.00 – 17.00, ultimul vizitator intră […]