Published On: joi, aug. 22nd, 2019

UN NOU CAMPIONAT FEMININ

nichiduta.ro

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF de marţi, 20 august, s-a aprobat structura celei mai noi competiţii juvenile pentru fotbalul feminin.
Campionatul Naţional U13 feminin va avea la startul acestei ediţii 29 de echipe. Acestea vor fi împărţite în 6 grupe de câte 4 formaţii şi o grupă de 5 echipe. Mai departe, la turneul final se vor califica cele 7 câştigătoare şi cel mai bun loc 2, urmând ca în grupa de 5 formaţii să se anuleze rezultatele cu ultima clasată.
O altă decizie a Comitetului Executiv face referire la competiţia dedicată categoriei de vârstă superioare, Campionatul Naţional U15, care a înregistrat anul acesta o creştere a numărului de participanţi de aproape 100%, ajungând la 42 de echipe!
S-a decis astfel ca în cazul CN U15 să se introducă eliminarea temporară pe parcursul jocului, la fel ca în competiţiile de juniori masculin la această categorie de vârstă.
Prin deciziile din 20 august, Federaţia Română de Fotbal doreşte continuarea dezvoltării fotbalului feminin prin reforme care să ofere fetelor din România şansa de a practica acest sport într-un cadru care să crească nivelul competiţiilor şi să aducă beneficii pe termen lung echipelor naţionale

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro