Un jandarm dâmboviţean, vindecat de COVID-19, a donat plasmă

Aflaţi în prima linie a luptei cu noul coronavirus şi jandarmii dâmboviţeni au fost afectaţi de acest virus.
Odată vindecat, maiorul Ene Nicolae din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa s-a prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa pentru a dona plasmă.
Ofiţerul s-a infectat în luna august a.c., a manifestat forma uşoară a bolii şi astfel, a dorit să doneze plasmă, pentru a-i sprijini pe medici în vindecarea altor oameni infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.
Ene Nicolae a declarat: „Mă bucur că pot sprijini medicii în lupta continuă cu această pandemie, mai ales că soţia mea lucrează în sistemul medical şi că pot salva prin gestul meu viaţa altor oameni. M-am gândit la toţi cei care sunt bolnavi!”.
Jandarmul în vârstă de 45 de ani îi îndeamnă pe toţi cei care s-au vindecat de COVID-19, să îi urmeze exemplul şi să doneze plasmă.
Asemeni jandarmilor şi alţi lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne, care au avut de suferit de pe urma noului coronavirus, s-au alăturat campaniei „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă!”, iniţiată la nivelul ministerului. Aceasta se adresează tuturor celor care au trecut prin momente grele după infectarea cu COVID-19 şi care au posibilitatea de a îi ajuta pe ceilalţi bolnavi, prin donarea acestui produs sanguin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ultimul lot al celui celui mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din judeţul Dâmboviţa a fost semnat

Ultimul lot al drumului ce face obiectul celui mai mare proiect de modernizare a infrastructurii din judeţul Dâmboviţa, Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 şi DJ 101B, pe traseul limită Judeţ Prahova – Moreni – Gura Ocniţei -Răzvad – Ulmi – Târgovişte – […]