„TRĂIRI COLORATE” expoziție semnată Barbara – Brigita POPA

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul la expoziția de artă „TRĂIRI COLORATE”, a artistei Barbara – Brigita POPA, deschisă la Muzeul de Artă din Târgoviște.
Tânăra artistă târgovișteancă, din prima generație de absolvenți ai Liceului de Arte din Târgoviște – actualul Liceu „Bălașa Doamna” -vine în premieră la Muzeul de Artă cu o expoziție personală în care lucrările vorbesc despre traseul și preferința pentru subiectele tradiționale din creația sa. Pentru iubitorii de artă care urmăresc expozițiile, artista nu constituie o necunoscută, lucrări ale acesteia fiind distinse de-a lungul anilor la Bienala de artă „Gheorghe Petrașcu”.
Cele 22 de lucrări înfațișate publicului stau mărturie stilului inconfundabil al artistei și reprezintă, în imaginea picturii contemporane, o parte din munca desfășurată în mediul educațional și personal al Barbarei Popa.
Expoziția prezintă o „paletă” inspirată atât din elementele tradiționale românești, cât și din universal abstract, aducând o însuflețire interesantă artei contemporane dâmbovițene.
Buchetul de lucrări subliniază stilul pictoriței Popa Barbara și trasmite trăirile acesteia transpuse pe pânză încă din anul 2003.
Expoziția poate fi vizitată la Muzeul de Artă, situat pe Calea Domnească nr. 185, până la data de 25 septembrie 2021, de marți până duminică, între orele 9 – 17.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creștere semnificativă a numărului autorizațiilor de construire

Creșterea solicitărilor și a numărului de autorizații de construire reprezintă o confirmare a revirimentului în plan economic, nu numai în domeniul construcțiilor.In Dâmbovița, în perioada 1.I.-31.V.2021, s-au eliberat 719 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creștere cu 68,8% față de perioada 1.I.-31.V.2020. Saltul cel mai mare a fost în […]