Târgoviste: Casa Sindicatelor ar putea ajunge în patrimoniul primăriei

Cristian Stan a anunţat în prima conferinţă de presă din acest an că Primăria Târgovişte este dispusă să plătească 10 -15 milioane de lei pentru a intra în posesia Casei Sindicatelor. Tot pe acest subiect, edilul a mai precizat că „este în plină desfăşurare procedura de expropriere. A fost aprobată în Consiliul Local, se lucrează la documentaţia tehnico economică. În momentul în care va fi gata documentaţia tehnico economică, în acelaşi timp cu aprobarea indicatorilor se va produce şi exproprierea, urmând ca cei care vor dovedi că sunt proprietari, noi nu avem această obligaţie, să ridice banii din contul unde aceştia vor fi viraţi.


Cred că este un moment important pentru oraşul nostru la nivel de instituţii, de clădiri emblematice, pentru că această Casă a Sindicatelor risca să se dărâme, să se deterioreze şi mă bucur că am avut şi inspiraţia şi curajul de a lua o asemenea decizie care cred că este unicat în România. Cred că această clădire merită undeva la 10 – 15 milioane de lei, o finanţare chiar şi rambursabilă în contextul unui grad de îndatorare de aproximativ 3% pe care municipiul Târgovişte îl are în momentul de faţă”- a declarat primarul Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Ţuţuianu. Pro România, despre "importul" de gunoi din alte judeţe: Operatorul gropii a luat bani dar buni de plată vor fi dâmboviţenii!

Senatorul Adrian Ţuţuianu a taxat dur faptul că operatorul gropii de gunoi de la Aninoasa a depozitat deşeuri aduse din alte judeţe şi a criticat conducerile Consiliului Judeţean şi a ADI Salubritate pentru că au permis aşa ceva. Vorbim despre un fapt de o gravitate extremă, cu consecinţe negative pe […]