SPORTIVII VACCINAŢI NU MAI FAC TEST COVID

Mihai ROŞOIU

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a aprobat actualizarea Protocolului Medical referitor la organizarea competiţiilor în sălile de sport.
Actualizarea conţine mai multe puncte, însă cel mai import este recunoaşterea vaccinului anti-Covid-19. Astfel, baschet-baliştii care au 10 zile de la vaccin nu mai sunt obligaţi să efectueze teste Covid-19 înaintea participării la competiţii.
In mod evident, noile măsuri sunt valabile şi pentru competiţiile de seniori şi pentru cele de juniori.

  1. Se aprobă cu majoritate de voturi (13 voturi pentru) actualizarea Protocolului medical FRB privitor la organizarea şi desfăşurarea competiţiilor de baschet în sălile de sport (mai
  2. 2021).
  3. Actualizarea Protocoloului Medical FRB a fost realizată în conformitate cu noile prevederi din Ordinul comun nr.
  4. 310/708/2021 al Ministerului
  5. Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii, care a fost publicat în Monitorul Oficial în data de 20 mai 2021, Partea I, nr. 522.
  6. In baza noilor prevederi legale, persoanele vaccinate împotriva virusului Sars-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sunt exceptate de la obligaţia testării premergătoare participării în competiţie (cu 48 de ore înainte de primul meci).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lumea, condusă de bolnavi (22)

Pierre Accoceşi dr. Pierre Rentchnick_Sfârşitul celui de-al doilea mandat al lui Eisenhower este cu atât mai lipsit de glorie cu cât el era incapabil să cunoască cu precizie care era adevărata sa stare fizică, neacordând nici cea mai mică atenţie semnelor ce-l avertizau că starea sa de sănătate devenea tot […]