SORANA A FOST ÎNVINSĂ DUPĂ CE A CONDUS CU 3-0 ÎN SETUL DECISIV

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (29 de ani -locul 74 WTA) a fost eliminată în turul al doilea de la Australian Open de Cori Gauff (15 ani – locul 67 WTA), în vârstă de doar 15 ani. Sportiva din Statele Unite ale Americii s-a impus în trei seturi, după ce primul dintre ele a fost câştigat de româncă, scor 4-6, 6-3, 7-5.
Partida care a durat mai bine de două ore a fost, la început, echilibrată. Sorana a reuşit break-ul la scorul de 3-3 în primul set şi a stat foarte bine pe propriul serviciu, lucru care i-a permis să se impună în prima parte a jocului.
În setul secund însă, românca de 29 de ani a fost surclasată de sportiva din SUA, iar scorul a devenit 1-1.
Sorana Cîrstea a pierdut un avantaj de 3-0 în setul decisiv
În ceea ce priveşte setul decisiv, Cîrstea a avut un avantaj important, de 3-0, însă Cori Gauff a revenit şi a obţinut calificarea în următoarea fază a competiţiei.
Sorana pleaca de la Melbourne cu 70 de puncte in clasamentul WTA si cu un cec in valoare de 128.000 de dolari australieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII FEDERALE ÎN BASCHETUL ROMÂNESC

Şedinţa Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet s-a desfăşurat în data de 20.01.2020, la sediul FRB, cu prezenţa a 13 membrii ai Consiliului Director. în calitate de invitat a participat la şedinţa juristul FRB, dl. Doru Toma.în cadrul şedinţei Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet din data de […]