S-A STABILIT „BARAJUL” CAMPIOANA DÂMBOVIŢA – CAMPIOANA PRAHOVA

S.A.

sportDupă multe tergiversări, F.R.F. anunţă A.J.F.-urile că s-au stabilit jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, practic, a împerecheat judeţele între ele. La majoritatea se ştiu echipele câştigătoare de judeţ, dar mai sunt campionate unde încă se mai joacă o etapă pentru desemnarea câştigătoarei.
Un exemplu în acest sens este şi DÂMBOVIŢA. După cum ştiţi, încă nu se ştie cine va merge la COVASNA, acolo unde va întâlni reprezentanta judeţului PRAHOVA, ASTRA 2. Numai că, după părerea mea, ASTRA are sediul în GIURGIU şi, deci, nu poate reprezenta
judeţul PRAHOVA (conform R.O.A.F.)
în acest context, este posibil ca echipa câştigătoare la PRAHOVA să fie PETROLISTUL BOLDEŞTI (locul doi). Evident, este o problemă „prahoveană”, numai ei o pot elucida. Indiferent care echipă va fi, este valoroasă, dar nu imposibil de învins.
Apropo, sâmbătă, la ANINOASA, va fi în mod sigur o delegaţie din PRAHOVA. Dar nu îneţeleg de ce F.R.F. trimite două echipe tocmai la 400 km (dusîntors) când foarte bine se putea organiza acest joc la PITEŞTI (ARGEŞ), BUZĂU sau BUCUREŞTI, distanţe mult mai accesibile pentru ambele echipe.
Conform REGULAMENTULUI emis pentru meciurile de baraj, fiecare echipă trebuie să trimită la A.J.F.-ul organizator 3.500 lei partea sa de contribuţie pentru organizarea şi desfăşurarea jocului. Tot în REGULAMENT se specifică ca A.J.F. DÂMBOVIŢA să comunice, în scris, la DIRECŢIA COMPETIŢII, până luni, 9 iunie 2014 (inclusiv), echipa calificată precum şi copia CERTIFICATULUI DE IDENTITATE SPORTIVĂ a echipei respective.
Un alt aspect de luat în seamă este şi viza medicală de pe legitimaţie. Conform art. 9 din R.O.A.F. aceasta trebuie să fie aplicată la „CABINET DE MEDICINĂ SPORTIVĂ” şi nu la medicul de familie sau de altă specialitate cum le au toate echipe de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fostele baschetbaliste ale Târgovişte! Flori Diaconu şi Anca Şipoş au ajuns la Campionatele Mondiale! Cele două fac parte din lotul României de baschet 3x3 prezent la Campionatul Mondial din capitala Rusiei

Site-ul official al Federaţiei Române de Baschet anunţă că delegaţia României, compusă din sportivii Florina Diaconu, Anca Şipoş, Andra Haas, Cristina Bigica, Angel Santana, Bogdan Popescu, Cătălin Vlaicu şi Vasile Ştefan, antrenorul coordonator Svetlana Drăguşin şi arbitrul FIBA Fabiana Martinescu,vor participa de astăzi şi până în data de 08 iunie […]