Rareş Bogdan, aşteptat de o mie de liberali din Dâmboviţa

Mai bine de o mie de membri de partid şi simpatizanţi au umplut până la refuz Casa Sindicatelor, la întâlnirea cu preşedintele Ludovic Orban şi trei dintre candidaţii Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare din 26 mai: Rareş Bogdan, locul l pe listă, Violeta Alexandru şi târgovişteanul Aurelian Cotinescu. Pe lângă participarea numeroasă, a fost mult entuziasm şi discursurile puternic mobilizatoare au fost bine primite. Liberalii simt momentul de slăbiciune al PSD şi par hotărâţi să forţeze obţinerea unui scor cât mai bun la sfârşitul lunii viitoare, un potenţial impuls şi pentru răsturnarea raportului de forţe pe scena politică internă.
Virgil Guran a arătat încă o dată că stăpâneşte bine cuvintele dar şi frâiele PNL Dâmboviţa, organizaţie pe care vrea să o conducă spre rezultate peste media pe ţară, iar mobilizarea din această după-amiază a fost un semn clar că PNL Dâmboviţa a ieşit din amorţeală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul Cezar Preda: Numărul de semnături obligă partidele să lupte pentru o prezenţă numeroasă la vot

Pornind de la realitatea celor nouă milioane de semnături strânse în total de partide, pentru susţinerea listelor de candidaţi la alegerile europarlamentare, deputatul liberal Cezar Preda spune că formaţiunile politice trebuie să facă tot ce depinde de ele pentru o prezenţă cât mai mare la votul din 26 mai. Acesta […]