Published On: vin, apr. 12th, 2019

Rareş Bogdan, aşteptat de o mie de liberali din Dâmboviţa

Mai bine de o mie de membri de partid şi simpatizanţi au umplut până la refuz Casa Sindicatelor, la întâlnirea cu preşedintele Ludovic Orban şi trei dintre candidaţii Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare din 26 mai: Rareş Bogdan, locul l pe listă, Violeta Alexandru şi târgovişteanul Aurelian Cotinescu. Pe lângă participarea numeroasă, a fost mult entuziasm şi discursurile puternic mobilizatoare au fost bine primite. Liberalii simt momentul de slăbiciune al PSD şi par hotărâţi să forţeze obţinerea unui scor cât mai bun la sfârşitul lunii viitoare, un potenţial impuls şi pentru răsturnarea raportului de forţe pe scena politică internă.
Virgil Guran a arătat încă o dată că stăpâneşte bine cuvintele dar şi frâiele PNL Dâmboviţa, organizaţie pe care vrea să o conducă spre rezultate peste media pe ţară, iar mobilizarea din această după-amiază a fost un semn clar că PNL Dâmboviţa a ieşit din amorţeală.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>