MODIFICĂRI ÎN PROGRAMUL FRF Prin hotărârea Comitetului de Urgenţă FRF din 9 iulie, calendarul competiţional al Ligii 1 a suferit modificări: play-out-ul se va încheia pe 5 august.

Mihai ROŞOIU

La solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal, etapa a 10-a din play-out s-a mutat din data de 14 iulie în data de 18 iulie, decalându-se astfel fiecare următoare etapă până la finalul sezonului. Etapa 14 din play-out, ultima din acest sezon, programată iniţial pe 1 august, se va disputa în data de 5 august.
Prin urmare, şi barajul pentru promovarea/menţinerea în Liga 1, în care locul 6 din play-out Ligii 1 va întâlni în dublă manşă a treia clasată din play-off-ul Ligii 2, se va disputa mai târziu decât era programat iniţial, mai exact în datele de 9 şi 12 august 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (XVI) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonatorChiar dacă era capabil să doarmă fără probleme, chiar şi atunci când se izbea de tot felul de necazuri, în dimineaţa acelei zile s-a trezit tresărind când a auzit că se ciocănea cu putere în uşa apartamentului său. Involuntar, a avut gestul omului hăituit de organele de […]