Eforturi pentru deschiderea târgului săptămânal din Tătărani

psd 20.02Cu bani de la bugetul local, la Tătărani este în curs de finalizare amenajarea locaţiei în care va funcţiona târgul săptămânal de produse agroalimentare. „Am realizat împrejmuirea, aleile şi 34 de boxe care vor fi la dispoziţia producătorilor, pentru a-şi putea vinde produsele agroalimentare în condiţii civilizate. Vrem să amenajăm şi spaţii care vor fi puse la dispoziţia legumicultorilor din alte localităţi şi o boxă pentru comercializarea produselor lactate şi a celor din carne” – a precizat Constantin Pătru, primarul comunei Tătărani.
Dacă Primăria Tătărani a suportat această investiţie cu destule eforturi, odată cu inaugurarea târgului va exista o oportunitate în plus pentru creşterea economică a zonei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REGLEMENTAREA PROFESIEI DE BONĂ

Senatul a votat în şedinţa din 18 februarie adoptarea unei propuneri legislative privind reglementarea profesiei de bonă. Aceasta stabileşte, printre altele, situaţiile în care o persoană nu poate fi angajată ca bonă, dar şi faptul că familia este obligată să încheie un contract de muncă pentru aceasta. Persoanele care vor […]