CSŞ TÂRGOVIŞTE E PRIMA ÎN LIGA A II-A DE FOTBAL FEMININ

Mihai ROŞOIU

Liga 2 Feminin programează miercuri, 25 noiembrie, meciurile etapei cu numărul 4 din Seriile 1 şi 2.
ÎnSeria 2, lupta pentru prima poziţie în clasament este una extrem de strânsă. Cu patru puncte după două meciuri jucate, Ladies Târgu Mureş, ocupanta locului 2, va juca în deplasare cu Olimpic Star Cluj, formaţie aflată în căutarea primului succes în actualul sezon competiţional.
În celălalt meci al zilei din Seria 2, Universitatea Olimpia Cluj 2 primeşte vizita liderului aFk Csikszereda Miercurea Ciuc. Clujencele au în cont trei puncte, dar şi un meci mai puţin disputat, în timp ce AFK Csikszereda a adunat cinci puncte în trei partide (o victorie şi două rezultate de egalitate).
În Seria 1 se va desfăşura doar meciul dintre Navobi Iaşi şi Vasas Femina Odorhei 2, echipe care nu au contabilizat nici un punct până în acest moment.
Partida dintre CSŞ Târgovişte şi Vulpiţele Galbene Roman, ambele cu câte şase puncte după două meciuri jucate, nu se va disputa conform programului, în acest caz urmând să se ia o decizie la Comisia de Disciplină.
Rezultatele etapei 3 din Liga 2
Feminin:
Seria 1
Vasas Femina 2 Odorheiu Secuiesc -CSŞ Târgovişte 0-1 Vulpiţele Galbene Roman – CSŞ Nicu Gane Fălticeni 5-1

 • echipa Navobi laşi a stat în această rundă
  Clasament: 1. CSŞ Târgovişte 6 p (2 meciuri); 2. Vulpiţele Galbene 6p (2 meciuri); 3. Nicu Gane 6p (3 meciuri); 4. Vasas 0p (3 meciuri); 5 Navobi 0p (2 meciuri)
  Seria 2
  Ladies Târgu Mureş – Atletic DrobetaTurnu Severin 8-0 AFK Csikszereda Miercurea Ciuc -Olimpic Star Cluj 3-3
 • echipa „U” Olimpia 2 Cluj a stat în această etapă
  Clasament: 1. Miercurea Ciuc 5p (3 meciuri); 2. Ladies 4p (2 meciuri); 3. „U” Olimpia 3p (un meci); 4. Olimpic Star 1p (un meci); 5. Atletic 0p (3 meciuri)
  Programul etapei 4 Seria 1
  25 noiembrie, ora 11:00
  Navobi laşi – Vasas Femina 2 Odorheiu Secuiesc
 • echipa CSŞ Nicu Gane Fălticeni va sta în această etapă
  Seria 2
  25 noiembrie, ora 11:00
  „U” Olimpia Cluj 2 – AFK Csikszereda
  Miercurea Ciuc
  25 noiembrie, ora 13:00
  Olimpic Star Cluj – Ladies Târgu
  Mureş
 • echipa Atletic Drobeta va sta în această etapă
  Echipa Heniu Prundu Bârgăului s-a impus în faţa formaţiei Universitatea Alexandria, scor 4-0, într-o partidă -restanţă din etapa a 8-a a Ligii 1 Feminin.
 • În urma acestui succes, fetele de la Heniu au urcat, aşa cum au promis înaintea jocului, pe locul patru în ierarhia primei ligi. Confruntarea de la finalul săptămânii trecute de la Prundu Bârgăului nu a avut practic istoric, trupa pregătită de Călin Svoboda şi Giuc Ruscău-junior închizând tabela la 4-0 după doar 20 de minute de joc.
 • „Heniu Prundu Bârgăului s-a schimbat foarte mult, mai ales în ultimele patru etape. Am muncit mult, ne-am omogenizat ca echipă şi am reuşit să ne îndeplinim obiectivul, calificarea în play-off. Suntem foarte mulţumite de modul în care încheiem acest an. Vreau să le felicit pe fete pentru dăruirea şi atitudinea pe care au avut-o, mai ales în meciul de astăzi”, a spus Mia Ganea, portarul formaţiei Heniu.
 • „După jocul de azi, ultimul din acest an, suntem bucuroşi că ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ocupa un loc în elita fotbalul feminin din România. Le felicit pe jucătoare, le mulţumesc pentru dăruire şi pentru că au crezut în proiectul Heniu şi îmi doresc ca după vacanţă să ne revedem sănătoşi pentru a continua acest vis frumos”, a declarat Gheorghe Ruscău, preşedintele clubului Heniu Prundu Bârgăului.
 • Heniu – Universitatea Alexandria 4-0 (4-0)
 • Au marcat: Mihaela Merlan (3), Andreea Laiu (7), Alexandra Hornea (12, 20)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Poezia ca rezistenţă Cristi Iordache, Tehnici de nerezistenţă, Editura Cetatea de Scaun

Tehnici de nerezistenţă, de Cristi lordache, este un volum de poezie care (des)face pas cu pas, pagină cu pagină, personajul poet care se ascunde şi care îşi lasă acoperite stările până când poezia, cu toată puterea ei, îl ajută să se elibereze, îi destructurează carapacea care îl despărţea de lume […]