Crucea Roşie Dâmboviţa, de Sărbători alături de persoanele nevoiaşe

La Filiala Dâmboviţa a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie este forfotă mare în aceste zile premergătoare Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou. N-au fost uitate nici de această dată persoanele cu care soarta a fost mai puţin darnică, dimpotrivă.
De la directorul Gheorghe Popescu am aflat că au fost pregătite peste 2000 de pachete cu dulciuri şi cadouri, distribuite în baza acordurilor de colaborare cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi consiliile locale din Târgovişte şi alte 65 de unităţi administrativ teritoriale.
Vor fi sprijinite centrele sociale din reşedinţa de judeţ, dar şi acelea din teritoriu, în parteneriat cu DGASPC Dâmboviţa.
În cadrul programului social vor fi distribuite ajutoare în bani, în sumă totală de 15700 lei.
Nu în ultimul rând, Crucea Roşie Dâmboviţa derulează Programul „Moş Crăciun de închiriat”, care s-a bucurat de mult succes în anii trecuţi.
Ieri şi astăzi au fost programate mai multe spectacole, sub genericul „Speranţe de Crăciun”, la căminele sociale de la Bucşani, Niculeşti şi Pucioasa, unde vor fi distribuite şi 200 de pachete speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tarife mai mici la Complexul de Nataţie

În cadrul şedinţei ordinare de ieri dimineaţă, membrii Consiliului Local Târgovişte au votat Proiectul de hotărâre privind aprobarea taxelor şi impozitelor locale în municipiul Târgovişte pentru 2017. Pe lângă facilităţile acordate anterior la impozitarea bunurilor imobile, merită reţinut faptul că au fost diminuate mai multe taxe. Dintre acestea, de interes […]