CREŞTERE UŞOARĂ A SALARIILOR ÎN IUNIE

baniPentru luna iunie, câştigul salarial mediu nominal brut în judeţul Dâmboviţa a fost calculat la 1806 lei, iar cel net, la 1313 lei, ambele fiind în creştere, cu 2,4, respectiv 2,3% faţă de luna precedentă. Salarii cu creşteri mai consistente au fost în industrie şi construcţii, dar au fost şi categorii de angajaţi, în special în agricultură, ale căror venituri au scăzut, în medie, cu 0,3%.
în Dâmboviţa, câştigurile salariale medii s-au situat sub nivelul mediilor pe ţară, cu 18,6% la câştigul salarial mediu brut şi cu 18,2% la venitul mediu net.
Pentru luna iunie 2013, faţă de luna precedentă, indicele câştigului salarial real, calculat ca raport între indicele câştigului salarial nominal net şi indicele preţurilor de consum, a fost în Dâmboviţa de 102,3%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SPOR NATURAL NEGATIV Şl IN LUNA IUNIE

Pentru luna iunie, evoluţia fenomenelor demografice în judeţul Dâmboviţa, comparativ cu luna precedentă, s-a caracterizat prin creşterea uşoară a natalităţii. Mortalitatea a scăzut şi au fost înregistrate creşteri la nupţialitate. S-au născut 369 copii, cu 70 mai mulţi decât în mai şi cu 24 mai puţini decât în iunie 2012. […]