Comuna I.L.Caragiale în haine de sărbătoare

Pentru al treilea an consecutiv, tradiţia se păstrează cu sfinţenie, şi în prima sâmbătă din luna septembrie, comuna dâmboviţeană I.L.Caragiale îmbracă haine de sărbătoare. Cu mic, cu mare, locuitorii comunei I.L.Caragiale sărbătoresc Ziua Comunei, punctul de întâlnire fiind satul Ghirdoveni-zona Ghiculeşti.Administraţia locală condusă de edilul Adrian Năstase şi viceprimarul Constantin Ichim alături de Consiliul Local I.L.Cara-giale a pregătit şi anul acesta un eveniment menit să adune întreaga comunitate.
Iar pentru asta, s-a lucrat la un program cultural-artistic diversificat, care să satisfacă toate preferinţele. Câtecul şi voia bună au fost ingredientele unei sărbători reuşite. Andrei Felix, Ralu Dimache, Daiana Berbec şi Creola Stanciu au creat atmosfera de sărbătoare. Au făcut spectacol de neuitat Oana Radu şi nu în ultimul rând, lonuţ şi Doiniţa Dolănescu.
Nu au lipsit invitaţii de la judeţ, preşedintele CJ, Alexandru Oprea şi deputatul Carmen Holban care alături de primarul Adrian Năstase au mers printre oameni. Nu au lipsit mesajele din partea oficialilor locali şi judeţeni
Administraţia locală condusă de edilul Adrian Năstase nu a uitat nici cuplurile de aur din localitate şi cu prilejul Zilei comunei, le-a oferit premii. Au fost premiate 83 de cupluri ce au împlinit 50 de ani de căsnicie. Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"10 PENTRU SIGURANŢĂ"

În perioada 7-20 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul lnspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa desfăşoară activităţi sub sloganul „10 PENTRU SIGURANŢă”, pentru creşterea gradului de informare a elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice în legătură cu riscurile infracţion-alităţii din unităţile de învăţământ şi zonele adiacente acestora.Acţiunile de informare şi prevenire sunt derulate […]