CLAUDIA IUGULESCU ARBITREAZĂ ÎN SEMIFINALELE CHAMPIONS LEAGUE

Mihai ROŞOIU

Târgovişteanca îşi confirmă statutul de asistent de top în arbitrajul mondial.
UEFA a anunţat oficial că una dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League va fi arbitrată de o brigadă din România! Astfel, manşa întâi a duelului dintre FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, partidă care se va disputa în 22 aprilie pe „Mini Estadi” din Barcelona, va fi condusă la centru de Teodora Albon, una dintre cele mai bune arbitre din fotbalul mondial.
Teodora Albon le va avea ca ajutoare pe Mihaela Ţepuşă şi Claudia lugulescu, brigadă care va fi prezentă şi la turneul final al Campionatului European de fotbal din Olanda, din acest an, competiţie care se va desfăşura între 16 iulie şi 6 august.
„În ultimii cinci ani am prins patru semifinale şi o finală de Liga Campionilor. Această nouă delegare nu ne poate decât bucura. Asta înseamnă constanţă, înseamnă că UEFA contează pe noi în continuare. Cred că va fi un meci foarte echilibrat, între o echipă-surpriză, Barcelona, şi una cu mare experienţă internaţională, PSG”, a declarat, pentru www.frf.ro, Teodora Albon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DEBUT PERFECT ÎN PLAY OFF Ştiinţa Bacău - CSM Târgovişte 1-3 (18-25, 25-21, 22-25, 15-25)

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a început senzaţional ultima parte a campionatului Diviziei A1. Duelul cu Ştiinţa Bacău, unul esenţial pentru obţinerea medaliilor de bronz, a fost tranşat de o echipă dâmboviţeană, care a izbutit să treacă peste handicapul absenţelor şi să câştige într-un mod entuaziasmant. Succesul […]