CJSU menţine restricţiile la Brăneşti şi introduce măsuri similar la Văleni Dâmboviţa

În ultima şedinţă, au fost aprobate două hotărâri ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, respectiv Hotârărea nr. 27/22 septembrie a.c privind menţinerea restricţiilor/ restricţionarea unor activităţi desfăşurate de agenţii economici pe raza comunei Brăneşti şi introducerea de măsuri similare la Văleni Dâmboviţa, precum şi Hotărârea nr. 28/22 septembrie a.c privind aprobarea scenariilor de funcţionare pentru unele unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa.
Măsurile se referă la funcţionarea unităţilor de alimentaţie publică, baruri, săli de jocuri etc.
Pentru restul UAT-urilor respectivele restricţii au fost ridicte.
Se recomandă cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţă, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CIFRELE ETAPEI A IV-A A LIGII I

Pe durata etapei a 4-a din sezonul regular 2020/2021 s-au consemnat o serie de evenimente statistice interesante. Iată care au fost acestea: 12 jucători au debutat pe prima scenă, dintre care 6 autohtoni: Mayoral Lastras David (FC Hermannstadt), Zaharia lonuţ Andrei (Astra), Puel Gregoire Gilíes Gregory (FC Voluntari), Sandu Florinel […]