Adrian Popescu, Pro România Târgovişte „Susţinem impozitarea diferenţiată şi progresivă a salariilor”

Cu prilejul Convenţiei Naţionale, care a avut loc recent, la Bucureşti, a fost prezentat şi Manifestul Pro România 2020-2024, document care include programele pe termen mediu, în plan social, economic şi administrativ. Pe acest subiect, Adrian Popescu, coordonatorul Organizaţiei Târgovişte, a precizat că „PRO România susţine introducerea salariului minim european, în forma propusă de Parlamentul European. Partidul nostru susţine schimbarea sistemului fiscal, prin trecerea la o impozitare diferenţiată şi progresivă a salariilor şi pensiilor mari, a proprietăţilor şi capitalurilor, în paralel cu reducerea taxării muncii.”
Programul Pro România include şi o strategie sectorială, pentru asigurarea unui acces mai bun la educaţie şi servicii medicale de calitate, în mediul rural cât şi în urban mic dar şi linii directoare privind eficientizarea administraţiei: „Considerăm că trebuie să acordăm o atenţie specială reformei administrative, prin reducerea numărului de judeţe de la 41 la 15, precum şi prin reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de deputaţi şi 100 de senatori.”, a spus Adrian Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ISJ Dâmboviţa: A fost definitivat programul campaniei "Meseria face diferenţa"

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa -inspector general prof. Sorin Ion, de comun acord cu directorii liceelor tehnologice, a definitivat programul campaniei „Meseria face diferenţa”. Campania îşi propune promovarea învăţământului profesional, dual şi tehnic şi va culmina cu organizarea Zilei Naţionale a Meseriilor, în data de 11 martie. Alături de ISJ […]