Rezultatele acţiunii TISPOL TRUCK&BUS pe drumurile din Dâmboviţa

Date:

In perioada 22-28 iulie a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii din Dâmboviţa au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse, în special, pe fondul nerespectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi de mărfuri.
Acţiunea TRUCK & BUS s-a desfăşurat conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, concomitent, în toate statele membre ale Organizaţiei T.I.S.P.O.L.
Pe parcursul celor şapte zile, poliţiştii au verificat 1.356 de autovehicule, au constatat 11 infracţiuni şi au aplicat 586 de sancţiuni contravenţionale.De asemenea, au dispus măsura imobilizării în cazul a 23 de vehicule.
Atfel, 51 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 180 pentru neutilizarea centurilor de siguranţă, 80 ca urmare a neregulilor constatate în urma verificării documentelor şi 150 pentru alte abateri.
Totodată, 43 de şoferi au fost amendaţi pentru nere-spectarea regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi 34 pentru nereguli descoperite la aparatul tahograf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Evoluția prețurilor la asigurările RCA

Evoluția prețurilor la asigurările RCA (Răspundere Civilă Auto) în...

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...