SORANA A JUCAT LA PARIS CU RUPTURĂ DE ABDOMEN

Date:

Sorana Cîrstea a fost învinsă de sportiva din Spania, Aliona Bolsova cu 7-6 (5), 7-6 (3), joi, în runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului. Românca a evoluat însă cu o accidentare, de aici şi rezultatul puţin scontat.
Cîrstea (29 ani, 84 WTA) s-a înclinat după o oră şi 38 de minute în faţa unei adversare venite din calificări (21 ani, 137 WTA). Sorana a fost condusă cu 2-0, 3-1 şi 5-2 în primul set, a reuşit să egaleze, 5-5, iar apoi s-a ajuns în tiebreak, unde iberica s-a impus cu 7-5 după ce Sorana a avut 3-1. în actul secund, cele două jucătoare au mers cap la cap până la
3-3, când românca a reuşit un break, dar imediat şi-a pierdut serviciul, setul a ajuns în tiebreak, unde Bolsova a câştigat clar, cu 73, informează digisport.ro.
înfrângerea a venit, însă, în condiţii speciale: Sori a jucat cu ruptură de abdomen, dar nu a vrut să se dea bătută. A strâns din dinţi cât a putut şi a încercat să câştige chiar şi în această situaţie.
„Am jucat cu ruptură de abdoment. Mi s-a-ntâmplat încă din primul tur, dar am încercat să trag de mine şi să joc şi turul doi pentru că mi se părea că am o şansă şi un culoar favorabil. E o accidentare destul de serioasă, o ruptură de gradul trei, de vreo doi centimetri. M-a împiedicat să joc ce voiam”, a spus Sorana, pentru trimisul Digi Sport la Roland Garros, Sebastian Perju.
Marea problemă, serviciul
Accidentarea a fost decisivă mai ales în momentele când Sorana a servit. Cel mai probabil, aceasta va trebui să stea departe de teren spre o lună, astfel că nu va mai juca înainte de Wimbledon.
„Serviciul meu a fost o glumă, am servit cu 80 km/h pentru că nu puteam din cauza durerii. Voi avea nevoie de 3-4 săptămâni de pauză, deci cel mai probabil voi reveni direct la Wimbledon”, a mai spus târgovişteanca.
Sorana Cîrstea, semifinalistă săptămână trecută la Nurnberg, va primi un cec de 87.000 de euro şi 70 de puncte WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Servicii SEO Profesionale în 2024: Evoluții și Tendințe Comparativ cu Anii Precedenți

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) rămâne o componentă...

Care sunt cele mai comune probleme care apar la un Range Rover Velar?

Alegerea tipului de mașină pe care să îl achiziționezi...

Etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

S-a desfășurat în municipiul Moreni etapa județeană a Concursurilor...