Aproape 600 de posturi la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Date:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, organizează vineri, 20 octombrie, Bursa Locurilorde Muncă pentru Absolvenţi, acţiune ce se încadrează în seria de evenimente organizate de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la nivelul întregii ţări.
În judeţul Dâmboviţa, Bursa locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc la Târgovişte, începând cu ora 10.00, în incinta Clubului Studenţilor.
Până în prezent au confirmat participarea 37 de agenţi economici, cu o ofertă de 586 de locuri de muncă, care se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cu studii medii cât şi celor fără calificare. Cu studii superioare angajatorii caută ingineri mecanici; ingineri electromecanici; ingineri energeticieni; ingineri electronişti; proiectanţi reţele electrice; ingineri auvehicule rutiere; consilieri vânzări; economişti.
Pentru absolvenţii de liceu sunt disponibile posturi de: agenti vânzări; asistenti manager; operatori caluculator; consilieri service; lucrători comerciali; mecanici auto; rectificatori; operatori comandă numerică; galva-nizatori; bucatari; ospătari; ambalatori manuali; sudori; confecţioneri articole textile; electricieni; muncitori necalificaţi.
Persoanele care doresc să lucreze în străinătate, se pot adresa consilierului Eures, care prezintă oferta din Uniunea Europenă cu 1521 de locuri de muncă vacante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...