Primăria Târgovişte a început amenajarea primului club al pensionarilor

Date:

cristian stanPrimăria Târgovişte a demarat programul de transformare a fostelor puncte termice de cartier în cluburi ale pensionarilor ori alte obiective de interes public. Un prim şantier a fost deschis în Microraionul VI, în proximitatea Şcolii Paul Bănică. Fostul PT 3 va deveni primul club al pensionarilor, valoarea investiţiei fiind estimată la 500.000 lei. După cum a precizat primarul interimar Cristian Stan, o astfel de locaţie va presupune, pe lângă amenajarea spaţiilor pentru recreere şi înfiinţarea de cabinete pentru asistenţă medicală primară, acordarea de consiliere psihologică şi de servicii seciale.
Cristian Stan a mai spus că încă un proiect similar va debuta tot în acest an, scopul fiind acela ca, în doi trei ani, în Târgovişte să funcţioneze cel puţin zece cluburi pentru pensionari: „Este o investiţie care se cere de foarte mult timp în Târgovişte. Mă bucur că începem lucrările la acest obiectiv. Rezolvăm, în paralel, şi o problemă pe care municipiul o are.
Este vorba despre fostele puncte termice, multe dintre acestea ajunse în stare de degradare avansată. Ne gândim ca, în afara celor zece cluburi pentru pensionari, să asigurăm o refuncţion-alizare a acestor puncte termice pentru creşe şi alte obiective necesare în cariere”. Primarul interimar Cristian Stan a adăugat în acest context că se lucrează şi la amenajarea unui centru after-school, într-o locaţie din zona Pieţei Aurora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...