Se reia circulaţia trenurilor de călători pe ruta Ploieşti Sud-Târgovişte. Tot de joi, 15 octombrie se vor introduce 16 trenuri pe ruta Târgovişte-Pietroşiţa

Date:

trenÎncepând de joi, 15 octombrie, o societate feroviară privată, Transferoviar Grup reia circulaţia trenurilor de călători pe ruta Ploieşti Sud-Târgovişte şi retur, într-o primă variantă doar cu o pereche de trenuri. Staţii de cale ferată şi halte care nu au mai văzut picior de călător în ultimii patru ani vor avea parte de înviorarea atmosferei. Conform graficului iniţial de transport de călători, pe ruta Ploieşti Sud -Târgovişte va circula o singură pereche de trenuri, cu plecare din Ploieşti la ora 10.30 şi, respectiv, din Târgovişte, la ora 10.10. Totodată această societate, tot de joi, 15 octombrie va introduce 16 trenuri pe ruta Târgovişte-Pietroşiţa alături de cele patru trenuri introduse de Societatea Naţională Transport Căi Ferate Române trenuri pe ruta Târgovişte-Pietroşiţa începând cu data de 1 octombrie 2015. Autorităţile judeţene şi parlamentarii dâm-boviţeni au făcut demersuri susţinute pentru a se relua circulaţia pe aceste rute după ce în luna ianuarie 2012, când Ministerul Transporturilor era condus de PDL, mai multe secţii feroviare au fost desfiinţate pe motiv că societatea naţională CFR Călători înregistra pierderi mari.
Societatea feroviară anunţă:
„Stimaţi călători,
Vă informăm că în prima săptămână de operare pe secţiile Ploieşti Sud-Târgovişte şi Târgovişte-Pietroşiţa vom înregistra mici întârzieri în mod voit, pentru a reduce noi viteza în zona pasajelor, în ideea evitării oricărui pericol, şi vor fi utilizate semnale sonore pentru a atrage atenţia populaţiei din zona, de reluarea circulatiei pe aceste sectii. Va multumim pentru intelegere si va asteptam sa calatoriti impreuna cu trenurile TFC.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...