„Ambasadorul de tineret” merge mai departe

Date:

tineriJoi, 17 iulie 2014, tinerii selectaţi pentru participarea în cadrul proiectului AMBASADORUL DE TINERET 2B au avut o nouă zi de lucru. După întâlniri consecutive pe parcursul ultimelor trei săptămâni, tinerii au continuat creionarea unei Strategii de tineret, care va trebui finalizată la sfârşitul schimbului bilateral itinerant din perioada 6 – 24 august 2014. Acest document de lucru va deveni oficial, va fi aprobat şi implementat la nivelul celor două municipalităţi partenere în proiect: Moreni şi Torres Novas.
După mai bine de două ore de lucru, a avut loc prima întâlnire online dintre tinerii din Moreni şi Torres Novas, astfel aceştia făcând un prim pas în cunoaşterea reciprocă, cu atât mai mult cu cât înainte de începerea schimbului bilateral vor avea de realizat împreună mai multe task-uri – dintre care amintim dezvoltarea blogului proiectului, a paginii de Facebook a proiectului şi noi metode de educaţie nonformală.
De asemenea, în cadrul şedinţei online au fost discutate aspecte importante ale activităţilor incluse în Agenda zilnică a schimbului de tineri, cu accent pus pe creativitate, interacţiune, dar şi aspectele administrative, organizatorice şi logistice.
„Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile tuturor detaliilor pentru ca schimbul bilateral itinerant de tineri care se va desfăşura în perioada 6 – 24 august în Moreni şi în Torres Novas să se realizeze în cele mai bune condiţii şi astfel pe 31.12.2014 (ultima zi de implementare) să putem afirma că acest proiect a fost unulde succes, cu un plus valoare pentru tinerii participanţi, cu un impact major în rândul celor două comunităţi locale partenere şi cu o promovare de calitate a Programului Tineret în Acţiune şi a noului Program pentru tineret Erasmus+ (2014 – 2020). Cooperarea cu tinerii din Moreni şi cu cei din Torres Novas este foarte bună. Sunt tineri de excepţie, plini de idei, dornici de implicare, creativi. De asemenea, cooperarea cu partenerul nostru portughez Direcţia de Cultură, Tineret şi Sport din Torres Novas se ridică la standarde foarte înalte din toate punctele de vedere. Şi pentru acest aspect vreau să-i mulţumesc, încă o dată, coordonatoarei de proiect Leandra Duarte. O cooperare promptă, întotdeauna rezolvând toate detaliile necesare şi stabilind de comun acord paşii pe care trebuie să-i parcurgem pentru ca
proiectul AMBASADORUL DE
TINERET 2B să fie implementat ca la carte”, a declarat Adrian Stângă, Managerul proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...