70 de cupluri longevive, sărbătorite la Dragomireşti

Consecvenţi în păstrarea tradiţiilor, Primăria şi Consiliul Local Dragomireşti au ales duminica dinaintea Sfinţilor Constantin şi Elena, pentru a sărbători nunta de aur şi de argint a 70 de cupluri longevive din comună, prin intermediul unei slujbe religioase şi a unei mese festive.
La celebrarea a 50, respectiv 25 ani de la căsătorie, 70 de cupluri au confirmat faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni. Evenimentul a fost deschis, cu o slujbă religioasă.
Primarul comunei Dragomireşti, Dragoş Vlădulescu i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 50, respectiv 25 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii.
La evenimente au mai participat: preşedintele CJ, Daniel Comănescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alin Manole, administratorul public, Ionuţ Săvoiu, vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu şi parlamentarii dâmboviţeni, Claudia Gilia, Carmen Holban şi Titus Corlăţean, consilieri judeţeni şi directorii mai multor instituţii dâmboviţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Petrecere şi voie bună la Corbii Mari

Prilej de sărbătoare şi de petrecere pentru locuitorii comunei Corbii Mari, care au sărbătorit duminică, 20 mai 2018, Ziua comunei. Muzică şi voie bune, până târziu în noapte, au fost doar câteva din trăsăturile unui eveniment de succes. Edilul Ionuţ Bănică, aflat la primul său mandat, a organizat totul foarte […]