Atragerea fondurile europene şi guvernamentale o prioritate pentru admnistraţia de la Fieni

Date:

Principiile care stau la baza activităţii Primăriei Fieni condusă de primarul Iulian Tătulescu şi viceprimarul Gheorghe Secăreanu sunt seriozitatea cu care tratează activitatea administrativă, menţinerea echilibrului financiar, reducerea datoriilor, eliminarea riscurilor financiare, cheltuirea judicioasă a banilor publici, dirijarea resurselor financiare acolo unde este mai multă nevoie, transparenţa activităţii , deschiderea către cetăţeni , atragerea şi încurajarea investiţiilor şi dezvoltarea oraşului , asigurarea de servicii publice de calitate şi prin toate aceste elemente creşterea calităţii vieţii locuitorilor oraşului Fieni: „Am încercat să mă adaptez la cerinţele comunităţii. În al doilea rând mi -am luat un angajament electoral şi sunt în grafic cu tot ceea ce mi-am propus. Mă aşteptam să am mai mulţi bani la buget dar dat fiind faptul că au fost creşterile salariale şi anumite datorii de anul trecut pe proiecte aflate în implementate, banii sunt mai puţini pentru dezvoltare dar sper să compensenz prin proiectele pe care le-am depus. „, a spus primarul Iulian Tătules-cu
Edilii de la Fieni sunt de păre că prin unirea eforturilor , prin parteneriat administrativ vor putea dezvolta oraşul Fieni, vor atrage în perioada următoare fondurile europene şi guvernamentale şi vor creşte calitatea vieţii locuitorilor comunităţii. Au fost depuse cinci proiecte pe PNDL 2:
„Am depus cinci proiecte. Vorbim de de proiectul ce vizează reabilitarea reţelei de apă în cartierul Berevoieşti, reabilitare drumuri în lungime de 21 de km, proiect ce se va derula în două faze, branşamente la reţeaua de apă pe artera principală şi reabilitarea Şcolii Generale „Diaconu Coresi”. ” a mai afirmat primarul Iulian Tătulescu.
Doar în echipă se poate realiza performanţa administrativă aşteptată de cetăţeni. Administraţia de la Fieni crede în potenţialul oraşului, crede că poate genera mai multă dezvoltare şi crede în capacitatea locxuitorilor de a funcţiona şi mai bine ca o comunitate locală închegată, puternică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

La Bălteni, mascații au intervenit cu focuri de armă 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați...

Polițiștii  dâmbovițeni au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au...

Incendiu produs în comuna Cândești

Garda de intervenție Voinești a intervenit cu două autospeciale...