Vom mai scăpa de ploi o perioadă

Date:

gheorghe dumitruDupă un interval bogat în ploi şi inundaţii, meteorologii anunţă vreme mai caldă până pe data de 1 iunie, dar şi un val de precipitaţii după data de 27 mai.
Temperaturile maxime se vor situa între 26 şi 27 de grade, cu valori mai ridicate în intervalul 25 – 27 mai. În prima zi de prognoză, care a fost pe 19 mai, la începutul acestei săptămâni, precum şi în ultima zi, 1 iunie, se vor înregistra cele mai scăzute valori.
„Minimele termice au crescut de la 9 grade, cât se înregistra în prima zi de prognoză, la 13 – 14 grade, valori prognozate pentru intervalul 25 mai – 1 iunie.
În această săpămână, va ploua izolat şi trecător, însă după 27 mai, în cea de-a doua săptămână de prognoză, cresc şansele de averse la nivel local.
Pentru cei care vor merge la munte, în prima săptămână, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 14 grade, iar minimele vor fi în jur de 3 grade Celsius. După data de 22 mai, temperaturile maxime vor creşte până la 17 – 18 grade, iar minimele nu vor mai coborî de 8 – 10 grade.
Aproape zilnic, vor cădea ploi slabe în jurul amiezei, până pe 24 mai, după care precipitaţiile se vor extinde. Între 28 şi 31 mai, ploile vor fi moderate cantitativ”, a precizat Gheorghe Dumitru, şeful staţiei Meteo Târgovişte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

5 citate memorabile din lumea imobiliarelor de lux

În lumea imobiliarelor de lux, cuvintele sunt mai mult...

Top 4 Tendințe de Modă pentru Sezonul Primăvară-Vară

Fiecare sezon de modă vine cu o schimbare de...

La Bălteni, mascații au intervenit cu focuri de armă 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați...

Polițiștii  dâmbovițeni au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au...