DANI POPA A MARCAT PENTRU DINAMO! Laurenţiu Corbu a început titular

Date:

Dinamo a câştigat cu 2-0 amicalul cu Linfield, campiona de anul trecut din Irlanda de Nord, în primul amical al stagiului de pregătire de la Marbella (Spania). „Câinii” au punctat prin Mattia Montini şi Daniel Popa.
La primul meci sub comanda lui Eugen Neagoe, dar şi la prima apariţie cu noul sponsor pe tricouri, dinamoviştii au avut de-a face cu duritatea extremă a nord-irlandezilor, care au jucat în registrul împământenit de decenii în fotbalul britanic, unul dur, mereu la limita regulamentului.
Iar primul care a avut de suferit a fost Laurenţiu Corbu. Abia revenit la Dinamo după împrumutul la St. Mirren, fundaşul dreapta a fost scos după doar 5 minute, accidentat la genunchi.
Intrările dure au continuat, iar până la urmă au cedat şi nervii dinamoviştilor. Alexandru Răuţă a sărit la bătaie, la fel cum a procedat şi Deian Sorescu în a doua repriză. Ambii au fost calmaţi de Eugen Neagoe şi Florin Prunea, vocile care au dirijat acţiunile din teren ale dinamoviştilor.
DIN NOU MONTINI
La vremuri noi, tot Montini. Tot italianul va fi cel mai periculos jucător al lui Dinamo şi în viitorul sezon: italianul a înscris după 16 minute cu un şut superb de la 23 de metri, după o pasă a lui Dan Nistor.
Într-o primă repriză acaparată de durităţi, şutul lui Montini a rămas cea mai spectaculoasă fază.
BARĂ NISTOR, GOL DANIEL POPA
După pauză, „câinii” au pornit periculos, iar Nistor a zguduit bara transversală cu o „torpilă” din lovitură liberă. Scorul final a fost stabilit în minutul 75 de Daniel Popa. „Popică” a supravieţuit din nou restructurărilor veşnice de la Dinamo, a primit asigurări că va fi păstrat în lot, iar răsplata atacantului a venit, acesta marcând după o fază construită de Gabriel de Moura, fundaşul adus de Neagoe de la Sepsi.
Echipa de start a lui Dinamo: Straton – Corbu, Bejan, D. Ciobotariu, Sin – I. Filip, Răuţă – Sorescu, Nistor, Moldoveanu – Montini Echipa din repriza secundă: Straton – Sorescu, Klimavicius, Bejan, Sin – A. Lazăr, N’Diaye, Nistor, Moldoveanu -Popa, Montini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Servicii SEO Profesionale în 2024: Evoluții și Tendințe Comparativ cu Anii Precedenți

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) rămâne o componentă...

Care sunt cele mai comune probleme care apar la un Range Rover Velar?

Alegerea tipului de mașină pe care să îl achiziționezi...

Etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

S-a desfășurat în municipiul Moreni etapa județeană a Concursurilor...