Liga2.prosport.ro anunţă: VIOREL MOLDOVAN DORIT DE POLI IAŞI?

Date:

Fotbaliştii Politehnicii Iaşi au intrat în vacanţă, dar oficialii din Copou nu au linişte. Pe lângă problemele legate de lot sau de partea financiară, conducerea executivă a Iaşiului este preocupată în aceste zile de găsirea unui nou antrenor, după ce Flavius Stoican a refuzat propunerea de a-şi prelungi angajamentul.
Cum bugetul pentru sezonul viitor va fi redus, ieşenii nu-şi permit luxul de a aduce un antrenor scump, în condiţiile în care salariul viitorului tehnician nu va depăşi, probabil, suma de 4.000 de euro lunar. Astfel, două dintre variantele luate în calcul iniţial, Cristiano Bergodi şi Toni Conceicao, par tot mai puţin viabile.
După mai multe trieri, pe lista întocmită de conducerea Politehnicii au mai rămas Viorel Moldovan, Mihai Teja, Nicolae Dică, Leo Grozavu, Florin Motroc şi Laurenţiu Roşu.
Preşedintele Adrian Ambrosie şi şeful Comitetului Director, Leonid Antohi, au discutat cu mai mulţi ehnicieni de pe această listă, le-au prezentat care sunt condiţiile, urmând ca în zilele următoare să fie uată o decizie finală, scrie iga2.prosport.ro
Surse din club susţin că favorit să preia echipa din Copou ar fi Viorel Moldovan, tehnicianul care a dus Chindia Târgovişte în Liga 1 fiind pe placul mai multor conducători ieşeni. Oficialii Politehnicii au luat legătura şi cu Mihai Teja, acesta din urmă iind propus chiar de către Flavius Stoican. Nu sunt excluse definitiv nici alte piste cum ar fi Nicolae Dică, Leo Grozavu, Florin Motroc sau Laurenţiu Roşu. lnteresant este că pe lista iniţială a propunerilor venite de la diverşi impresari s-a aflat chiar şi italianul Nicolo Napoli, cel care a dus Iaşiul în premieră în Europa League, în urmă cu trei ani, informează aceeaşi sursă.
Trecut şi el iniţial în capul listei, Liviu Ciobotariu ar putea reintra în cărţi doar dacă nu va da curs ofertei primite de la naţionala Libanului. La conferinţa de presă susţinută la Iaşi, după ultimul meci al sezonului, cu Poli Iaşi, Ciobi a lăsat să se înţeleagă că va lua în calcul o eventuală ofertă primită de la Iaşi: „Să nu spui niciodată niciodată. Dacă voi avea posibilitatea să antrenez din nou la Iaşi, cu mare plăcere. Am petrecut momente frumoase aici”.
Indiferent de numele noului tehnician, oficialii lui Poli vor să-i menţină în staff pe antrenorul secund Adrian Kerezsy şi pe antrenorul cu portarii Benone Dohot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Servicii SEO Profesionale în 2024: Evoluții și Tendințe Comparativ cu Anii Precedenți

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) rămâne o componentă...

Care sunt cele mai comune probleme care apar la un Range Rover Velar?

Alegerea tipului de mașină pe care să îl achiziționezi...

Etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

S-a desfășurat în municipiul Moreni etapa județeană a Concursurilor...