ANTRENORUL LIDERULUI SERIEI A TREIA S-A RETRAS DIN ACTIVITATE

Date:

Stadionul Municipal din Turnu Măgurele a fost gazda unui moment memorabil, la ultima etapă din Liga a lll-a. în seria a lll-a, Turris Oltul Turnu Măgurele, promovată deja matematic, s-a impus în faţa celor de la AFC Hermannstadt II cu categoricul scor de 9-1. Meciul în sine nu a avut miză, teleormănenii fiind siguri de promovare cu câteva etape înainte.
Pentru gazde a fost însă o excelentă oportunitate de a crea un spectacol care să valorifice în planul imaginii şi al marketingului, performanţa sportivă. Astfel, fostul internaţional Erik Lineara ales un moment simbolic de a se retrage oficial din activitate.
El a fost înscris pe raportul oficial de joc, dar crainicul arenei nu l-a anunţat la începutul meciului, în minutul 78, trimitere la anul său de naştere, 1978, Linear a intrat în teren. El a primit şi banderola de căpitan, fiind aplaudat la scenă deschisă de cei 1.500 de spectatori prezenţi la meci. Linear nu s-a mulţumit să facă act de prezenţă, el încasând un cartonaş galben şi având o ocazie de a marca.
Internaţionalul de seniori şi tineret a declarat pentru frf.ro: „Imi doream un meci de retragere, iar acum mi s-a părut momentul cel mai bun. Avem un proiect foarte frumos la Turnu Măgurele, cu oameni implicap şi dedicaţi. Le mulţumesc jucătorilor pentru efortul depus de-a lungul sezonului şi pentru că mi-au dat ocazia unui meci de retragere. Mulţumesc conducătorilor echipei, care ne-au asigurat toate condiţiile necesare promovării”.
Cu câteva ore înainte de meci, Linear a fost desemnat cetăţean de onoare de către Primăria Municipiului Turnu Măgurele. La festivitate a fost prezent tot lotul celor de la Turris Oltul, jucătorii primind câte o plachetă.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Servicii SEO Profesionale în 2024: Evoluții și Tendințe Comparativ cu Anii Precedenți

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) rămâne o componentă...

Care sunt cele mai comune probleme care apar la un Range Rover Velar?

Alegerea tipului de mașină pe care să îl achiziționezi...

Etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

S-a desfășurat în municipiul Moreni etapa județeană a Concursurilor...