Campioana europeană Maria Cioclea va fi premiată de Primăria Târgovişte

Date:

maria cicleaProaspăta medaliată cu aur la Campionatul European de Cadeţi, de la Stockholm – Suedia, Maria Cioclea, antrenorul Cornel Cornea şi primarul Cristian Stan s-au aflat ieri în faţa reprezentanţilor presei locale. La conferinţă au mai participat fosta vice-campioană europeană Georgiana Paic şi directorul adjunct al Clubului Sportiv Şcolar, Gabriela Trandafirescu. Maria a câştigat titlul de campioană europeană după un parcurs excelent, în care şi-a surclasat toate adversarele şi o finală care a durat numai 17 secunde. Acest succes remarcabil a venit după ce, anul trecut, sportiva descoperită şi formată de antrenorul Cornel Cornea obţinuse medalie de argint la europene şi bronz la campionatul mondial.
Este o tânără modestă şi extrem de muncitoare, care s-a mulţumit să vorbească doar despre munca şi efortul depus pentru a ajunge la un asemenea nivel de performanţă. A fost felicitată pentru rezultat de primarul Cristian Stan, care a declarat că îşi doreşte foarte mult ca performanţele sportive obţinute la nivel juvenil să se regăsească şi la seniori. Edilul a mai adăugat că executivul local va sprijini sportivii de performanţă şi că doreşte o mai bună colaborare cu CSŞ, inclusiv în ceea ce priveşte asigurarea unor condiţii cât mai bune pentru antrenament. Cum este firesc, pentru rezultatul deosebit, pentru că a reprezentat cu cinste oraşul, Maria Cioclea urmează să fie premiată de Primăria Târgovişte.
O adevărată pledoarie pentru sportul de performanţă târgoviştean, pentru asigurarea unor condiţii decente de activitate şi pentru menţinerea sportivilor de top la Târgovişte a făcut prof. Cornel Cornea. La fel de modest şi pragmatic, acesta a spus că îşi doreşte la Târgovişte „doar condiţii foarte bune, ca să ne putem păstra sportivii”, şi nu a ascuns faptul că reprezentanţi ai unor cluburi mari s-au interest deja de Maria Cioclea. Reputatul antrenor a avansat chiar ideea înfiinţării unui centru judeţean de excelenţă în sport, proiect realizabil, în opinia sa, cu costuri rezonabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...

 Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care...