Traian Băsescu a fost prezent la lansarea candidaţilor PMP Dâmboviţa

Date:

basescuÎn jur de cinci sute de membri PMP Dâmboviţa, în majoritate candidaţi pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni, l-au întâmpinat cu mult entuziasm pe fostul şef de stat Traian Băsescu, iar acesta nu le-a înşelat aşteptările, adoptând cunoscuta ţinută lejeră, pe alocuri chiar jovială, în interacţiunea cu interlocutorii. Întâlnirea a avut loc la Clubul Studenţilor şi a fost prilejuită de lansarea oficială a candidaţilor pentru alegerile locale din 5 iunie. Fostul preşedinte al României, în prezent preşedintele PMP, i-a avut alături, la Târgovişte, pe prim-vicepreşedintele Cristian Diaconescu, pe secretarul general Dorel Onaca, secretarul general adjunct Tudorache Rizia şi, bineînţeles, pe vicepreşedintele Adrian Rădulescu.
Preşedintele PMP Dâmboviţa, Adrian Chiţescu, a nominalizat candidaţii la funcţia de primar, iar Paul Briceag a prezentat punctele principale ale programului electoral cu care va veni în faţa târgoviştenilor.
Punctul de maxim interes a fost discursul preşedintelui şi s-a văzut că Traian Băsescu a rămas acelaşi bun vorbitor. A fost un mesaj echilibrat, axat pe faptul că, având 85% dintre membri oameni tineri, care n-au activat în alte formaţiuni, PMP vine cu o politică în slujba cetăţeanului, nu a partidelor şi grupurilor de interese. Traian Băsescu le-a cerut candidaţilor să nu se mărginească la programe oarecare, să promoveze platforme în care să se regăsească principalele drepturi cetăţeneşti, prevăzute în Constituţie: dreptul la informare; dreptul la muncă, pentru că primarii pot avea un rol important în crearea de locuri de muncă; dreptul copilului la ocrotire; dreptul la ocrotirea sănătăţii.
Nu în ultimul rând acesta a amintit candidaţilor că „PMP nu dă bani pentru voturi, nu dă găleţi, nu face negocieri cu nimeni până nu se termină alegerile”. După alegeri, a mai spus Traian Băsescu, este problema fiecăruia cum reuşeşte să maximizeze profitul, atrăgând în acelaşi timp atenţia că nu trebuie plătit orice preţ pentru un compromis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Evoluția prețurilor la asigurările RCA

Evoluția prețurilor la asigurările RCA (Răspundere Civilă Auto) în...

Previne incendiile, viața are prioritate! 

ISU Dâmbovița face apel la responsabilitate. Iată ce trebuie...

Ai grijă cu cine și ce vorbești online

Prin promisiuni și oferte false, traficanții îi ademenesc pe...

Polițiștii din nou la școală, printre elevi!

„Săptămâna Școală în Siguranță” este un eveniment organizat de...