Decizii ale Comitetului Executiv al FRF!

Date:

frfComitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 6 iulie 2015, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal în prezenţa tuturor membrilor săi, adoptă deciziile prezentate mai jos.
– Preşedintele FRF a informat Comitetul Executiv cu privire la preluarea de către acesta a atribuţiilor Secretarului General pentru o perioadă nedeterminată.
– la act de informarea LPF privind alegerea domnului Florian Prunea ca reprezentant al cluburilor din Liga l în cadrul Comitetului Executiv al FRF.
– Validează în unanimitate Decizia Comitetului de Urgenţă nr. 8 din 24 iunie 2015 şi Decizia Comitetului de Urgenţă nr. 9 din 29 iunie 2015.
– Omologhează cu unanimitate de voturi rezultatele jocurilor din cadrul competiţiilor naţionale de fotbal feminin, organizate de Federaţia Română de Fotbal în anul competiţional 2014/2015.
– Omologhează cu unanimitate de voturi rezultatele jocurilor din cadrul competiţiilor naţionale de fotbal în sală, organizate de Federaţia Română de Fotbal în anul competiţional 2014/2015
– Se omologhează cu unanimitate de voturi rezultatele jocurilor de baraj contând pentru promovarea în Liga a 3-a, ţinând cont de existenţa pe rolul organismelor jurisdicţionale ale FRF a contestaţiei formulate cu privire la jocul CS Inter Dorohoi -Bucovina 2 Pojorâta.
– Aprobă cu unanimitate de voturi formatul Cupei României,
ediţia 2015 – 2016.
– Aprobă cu unanimitate de voturi investiţiile necesare a fi efectuate pentru centrele regionale de la Timişoara şi Târgu Mureş.
– Aprobă cu majoritate de voturi (o abţinere – domnul Emilian Hulubei) lista nominală a observatorilor oficiali de arbitri pentru jocurile din Liga I, ediţia
2015/2016.
– Stabileşte ca în cazul jocurilor din Liga I şi Liga a 2-a observatorii de joc să ia loc în tribună, iar în cazul jocurilor din Liga a 3-a, observatorii de joc vor lua loc între băncile de rezerve.
– Stabileşte ca dată de începere a Campionatului Naţional Liga a
2- a, ediţia 2015/2016 ziua de 29 august 2015.
– Stabileşte ca date de începere a Campionatului Naţional Liga a
3- a, ediţia 2015/2016 zilele de 28
– 29 august 2015.
– Aprobă cu majoritate de voturi (3 abţineri) noul sistem competiţional al Juniorilor A, noul sistem competiţional al Juniorilor B şi Cupa României la juniori. Înscrierile echipelor pentru participarea la aceste competiţii au ca dată limită 31 iulie 2015.
– Aprobă cu unanimitate de voturi Convenţia FRF – LPF pentru sezonul 2015 – 2016.
– Aprobă ca Supercupa României la fotbal în sală să se desfăşoare la Cluj Napoca, în intervalul 24 – 27 august 2015.
– Stabileşte datele de începere a competiţiilor de fotbal în sală
organizate de Federaţia Română
de Fotbal astfel:
o 30 august 2015 – Liga I Futsal
o 20 septembrie 2015 – Liga II –
Futsal
o 04 octombrie 2015 – Liga Tineret U’19 – Futsal – Stabileşte următoarea şedinţă a Comitetului Executiv pentru 27 iulie 2015, ora 14:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Care sunt cele mai comune probleme care apar la un Range Rover Velar?

Alegerea tipului de mașină pe care să îl achiziționezi...

Etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

S-a desfășurat în municipiul Moreni etapa județeană a Concursurilor...

Mare atenție la tentativele de fraudă online

 Atenție la mesajele sau apelurile false în care potențialele...